A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.09.12, 10:58:00 | Utolsó módosítás: 2018.09.12, 10:58:00

Cimkék:

Az RXP team, Luca Pasini és Alessandro Falzone vezetésével olyan hatalmas tehetségnek tartja a fiatal versenyzőt, hogy nem is egy, hanem azonnal két évre elkötelezték maguknál. Ez azt jelenti, hogy a 2019-es és a 2020-as szezonban Kecskés Bence premoto3 kategóriában fog versenyezni, számára ez egy hatalmas előrelépést jelent. Ezek a motorok már 250 köbcentis Yamaha blokkal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy kb. 40 lóerősek. Ezt az erőt 17 colos kerekek viszik át az aszfaltra.
 
A csapat szerint Bence messzemenőleg megállja a helyét ebben a kategóriában. Luca Pasini véleménye, hogy amit a kis versenyző megtanult a kis 12 colos kerekű motorokkal, azt a tudást most, itt a premoto3-as kategóriában tudja kamatoztatni.
 
 
„Nagyon várom a jövő évi szezont! Már megkezdtem a felkészülést, az RXP csapat teljes professzionalizmusával mögöttem áll, mind a személyes edzések, mind a motoros pályán történő tréningek során. A modern technikára támaszkodva távolról is tudok webkamera segítségével kommunikálni az olasz csapat bármely tagjával. A szerződésben ki is kötötték, hogy ha szükséges, napi szinten tájékoztassuk őket bármi eseményről, amely fontos lehet a felkészülés során számukra. Köszönöm szépen Luca Pasininek, Alessandro Falzonénak és a csapat többi tagjának, hogy megadták ezt a nagy lehetőséget és a bizalmat számomra.
 
Valamint köszönöm az idei támogatóimnak, szponzoraimnak, a magyar csapatomnak a Forty Racingnek-, és a mentoromnak Győrfi Alennak a segítséget, rá mindig számíthattam bármiben, de legfőképpen anyukámnak és apukámnak, hogy mindig mellettem állnak. Köszönöm, hogy ennyien nyomon követitek a fejlődésemet, nagyon jó érezni, hogy vagytok nekem.”
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.