A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.09.10, 11:45:00 | Utolsó módosítás: 2018.09.10, 11:45:00

Cimkék:

Letelik végre a nyári szünet és a 2 hónapos pihenő után Portugáliában, Portimao pályájára tér vissza a Supersport Világbajnokság mezőnye.
 
 
Sebestyén Petinek aktívan teltek a napjai versenymentes időszakban is, ha nem éppen MotoGP-t közvetített a motorozás mellett más sportágakban kereste az adrenalint.
 
Új csapatával a PTR Hondával augusztus közepén volt egy két napos tesztjük, ahol jó pár beállítást kipróbáltak és még jobban összeszokhatott az új Honda CBR600 motorjával. A motorozás mellett egy Honda 125 és Honda 1000 motorral készült különböző gokart pályákon, hogy minél jobban gyakorolja a technikai apróságokat és dinamikát, amit aztán a versenyen, nagy pályán is alkalmazhat majd.
 
 
 
“Nagyon várom, hogy végre újra motoron üljek és versenyezzek. Misano óta erre várok, mert ott iszonyatosan élveztem a szereplést az új csapattal. Volt egy 2 napos tesztünk, ami elég bíztatóan sikerült, úgy érzem sikerült fejlődni és felzárkóznom a csapattársamhoz Kyle Smith-hez. Szeretnék jobb eredményt elérni, mint Misanóban. Ehhez a  legfontosabb, hogy nyugodt maradjak és alázattal dolgozzunk egész hétvégén és az eredmény akkor úgy is jönni fog. A nyáron próbáltam minden időmet a felkészüléssel tölteni, sokat motoroztam és próbáltam minél több aktív kihívást találni, ilyen volt például a Duna átúszás és a Pilis hegyikalandok is. Most úgy érzem fizikálisan és mentálisan is jó formában vagyok .” mondta a Sport&Events Management pilótája
 
 
A motorozás mellett, rengeteg erőnléti, funkcionális edzés és a Fit4Race program segített Petinek a minél sikeresebb felkészülésen. Innentől rajta és a csapatán múlik, hogy sikerül majd a portugáliai futam, ahova menedzsere Stefano Favaro is elkíséri.
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.