A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. július 21., vasárnap
Hírek

Zólyomi Andrea | 2023.12.07, 09:09:00 | Utolsó módosítás: 2023.12.07, 09:09:00

Cimkék:

A Laller Racing Dakar Team színeiben induló, Hungarian Motorsport Academy által támogatott fiatal pilóta összetett harmadik helyezéssel kezdte meg a SuperEnduro GP junior világbajnokságának 2024-es szezonját, most hétvégén pedig újabb kihívással kell szembenéznie.
 
 
Ezen a szombaton ugyanis már Lengyelországban, Krakkóban találkozik egymással a világ teremendúró sportjának elsővonalas utánpótlás mezőnye, ahol természetesen Roland is rajthoz áll. A váci versenyző számára nem lesz ismeretlen ez a közeg, 2023-ban már kétszer is versenyzett Lengyelországban, sőt, épp Krakkóban debütált a junior világbajnokságban. Akkori elmondása szerint egy puha talajú, nagyon technikás pálya várta, ahol sokat számított a triálos képzettség. Ez utóbbit azóta már rendszeresen gyakorolja Liszka Roland, akinél az azóta gyarapodott ilyen irányú tudás bizonyosan jól fog majd jönni az erős nemzetközi ellenfelekkel szemben. Krakkóban is edzések, kvalifikáció, majd három verseny vár a fiatal magyar fiúra, aki a remek szezonkezdéssel nagyon magasra tette a lécet. Mindazonáltal Roland nem helyez magára nyomást, most is a stabil TOP5-ös helyezés lesz a célja a Laller Racing Dakar Team tehetségének, akit várhatóan szépszámú magyar szurkoló is elkísér majd a SuperEnduro GP junior világbajnokságának második fordulójára.
 
 
 
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.