A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Bravúros teljesítménnyel tették fel a koronát egész éves teljesítményükre a Korda Racing motorosai, a szezonzáró Királyválasztón három bajnoki cím került a csapathoz

Zólyomi Andrea | 2018.10.24, 11:10:00 | Utolsó módosítás: 2018.10.24, 11:10:00

Cimkék:

Piliscséven került sor az MAMS Husqvarna-Maurer EnduroCross Országos Bajnokság idei utolsó futamára. Az immár 35. alkalommal megrendezett Királyválasztón hatalmas sikert arattak a Korda Racing motorosai, hiszen 3 magyar bajnoki cím került a csapathoz. A sorban az első arany a csapat legifjabb tagjának nevéhez fűződik, Liszka Roland szenzációs teljesítménnyel tette fel a koronát a már az előző versenyen bebiztosított bajnoki címére. Ahogyan tavaly úgy idén is tökéletes szezont produkált az ifik között, amit most megfejelt azzal, hogy rögtön az Ifi futam után a felnőttek harmad osztályú futamán, a 85-ös géppel is sikerült elhódítania a győzelmet. Azonban még ezzel sem volt számára vége sem az évnek, sem a diadalmenetnek, azon nyomban egy 125-ös motor nyergébe pattant és párosban a 2 órás nagy futamon is az első helyet szerezte meg! Majd jöttek a többiek, Hertlik Donoven szintén győzelemmel hódította el a bajnoki címet, az i-re pontot pedig a csapat bajnoki címe tette fel.
 
 
„Az egész csapatunk nagyon büszke Rolcsira, hiszen fiatal kora ellenére sikert-sikerre halmoz!” – mondta Linninger Patrick, a Korda Racing motoros tagozatának nevében. „Immár a felnőttek között is a beverekedte magát a legjobbak közé, a mostani három győzelem és a bajnoki cím önmagáért beszél! Donoven az utolsó futamra hagyta döntést a bajnoki címről, aki egész évben hatalmas csatában volt Szekeres Zsolttal, mely végül Doni javára dőlt el, így idén Ő az E1 osztály Magyar Bajnoka. Lantos János az old boyban jeleskedett, minek köszönhetően sikerült az év végi összesités 3 helyére feljönnie. A hab a tortán, hogy a csapatbajnoki címet is elbódítottak a fiúk, itt Liszka Roland, Hertlik Donoven, Lantos János és Silling Balázs négyesnek köszönhetően szerzett aranyérmet a Korda Racing!”
 
 
"Azt gondolom, hogy jó emberek mellé tettük le a voksunkat, amikor Linninger Patrickkal összeállítottuk a Korda Racing motoros csapatát” – vette át a szót Korda Erik. ” Mindez nem csupán az EnduroCross szakágra igaz, hiszen a többi kategóriában is komoly sikereket könyvelhetett el a csapat és úgy érzem, hogy a jövőben még ezt is tudjuk majd fokozni. Ezúton is gratulálok a versenyzőimnek, nagyon büszke vagyok rájuk!"
 
 
A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport, KTM 2364 Ócsa
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.