A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. július 21., vasárnap
Korábbi hírek

Versenyről versenyre megújuló show-val készül az idei szezonban a Tomracing stunt ridere

Zólyomi Andrea | 2015.03.17, 10:01:00 | Utolsó módosítás: 2015.03.17, 10:01:00

Cimkék:

Nem fognak két ugyanolyan Kulman Miklós show-t látni az idei Stunt Riding Bajnokság helyszínein a bírák és a nézők. A korábbi magyar bajnok ebben az évben kizárólag a versenyekre koncentrálhat, miután Kawasaki ZX 636-ja az utolsó csavarig összeállt, így a legnehezebb trükkök sem hiányoznak majd a repertoárjából. A Tomracing Motorsport vezetői szerint versenyzőjük képes lesz a tavalyi eredményét felülmúlni. 
 
A hétvégén elrajtol a nagy teljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokra épülő Stunt Riding 2015-ös versenyszezonja, melynek első fordulójára az Autó, Motor és Tuning Show szombati napján kerül sor. A mezőnyből idén sem hiányozhat a Tomracing Motorsport színeit képviselő Kulman Miklós, akinek a téli holtszezonban a fizikai felkészülés mellett „csak” az új trükkök elsajátítására kellett összpontosítania. A korábbi magyar bajnok motorján kizárólag a tank tetejét kellett megváltoztatni.   
 
 
„Alig várom, hogy elkezdődjön a szezon, és újra versenyezhessek. Úgy érzem, a télen mindent megtettem azért, hogy maximális felkészültséggel várhassam a rajtot. A folyamatos konditermi edzések mellett próbáltam a lehető legtöbb időt motoron tölteni és új trükköket elsajátítani. Az első fordulóban ezeket már be fogom mutatni, és remélem, meglesz az eredménye. A Kawasakin csak egy apróbb változtatást kellett végrehajtanunk, illetve a külső dizájnt frissítettük fel, ami jól mutatja, hogy a motor valóban összeállt, és az eredményesség idén kizárólag rajtam múlik. A fő célom az, hogy minden futamon a dobogón végezzek”- jelentette ki Kulman Miklós.
 
A motoros kaszkadőr tudásával a Tomracing háza táján is tisztában vannak, így a folyamatos dobogós helyek elérése a csapat koordinátora szerint reális célkitűzés.
 
„Elégedettséggel tölt el, hogy a hazai Stunt Riding egyik kiemelkedő alakját, Kulman Mikit, az idei évben is a Tomracing csapatának kötelékében tudhatom. Ebben a szezonban szeretnénk felülmúlni a tavaly elért eredményeket, amit Miki meg tud valósítani. A motor gyerekbetegségei a múlté, az eredményességet pedig sokban segítheti idén, hogy Miki versenyről versenyre megújított show-val lép majd a bírák és a közönség elé”- fogalmazott Biel Richárd.
 
Fotó: Tomracing Motorsport                       
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.