A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.06.18, 11:36:00 | Utolsó módosítás: 2018.06.18, 11:36:00

Cimkék:

Noha a Laller Racing Dakar Team versenynaptárában most van a nyáriszünet, ez cseppet sem jelenti azt, hogy a versenyzők unatkoznának. Horváth Lajos és Kárpáti Péter a Hellas Rally utózöngéivel foglalkozott az elmúlt időkben, kis túlzással a televíziós és rádiós műsorokban egymásnak adták a kilincset.
 
A sort a DIGI Sport műsorán futó Go Bike Magazin nyitotta, ahol Laller és Kárpáti Péter a Hellas Rally kihívásairól, a csapat munkájáról, valamint az elkövetkezendő évek céljairól beszélt. Az adás ismétlése jelenleg is fut a DIGI Sport csatornáin, aki esetleg lemaradt róla, az most alább bepótolhatja.
 
 
 
A médiamegjelenéseken kívül is bőven akad tennivaló. Laller a szokásos edzésmunka mellett igyekszik maximalizálni a motor nyergében töltött időt, de más fronton is komoly fába vágta a fejszéjét: a nemrégiben megalakult MAMS tereprali szakágának bizottsági tagjaként a sportág megmentésén, új alapokra helyezésén is dolgozik. Kárpáti Peti régi adósságot törlesztett a szünidőben: a Hellas Rallyn remekül teljesítő versenyző orrsövény műtéten esett át, és már alig várja, hogy újból edzésbe állhasson. Eközben a csapatbővítő ambíciók is töretlenek, ennek eredményeképp megépült Heiszer Károly quadja, így elképzelhető, hogy a Hungarian Baja világkupafutamon Horváth Lajos vezetésével már három pilótával támad majd a gárda.
 
 
 
Írta: Tóth Krisztián Márk 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.