A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Kovács Tibor | 2018.04.21, 19:19:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.21, 19:19:00

Cimkék:

Április 28-án 14 órakor jelentős salakmotor versenyt rendez Debrecen: az egyik egyéni Európa-bajnoki kvalifikációs verseny helyszíne lesz a Gázvezeték utcai Stadion.

Korábban már jeleztük,kik azok az indulók,akik elküldték nevezésüket. Azóta kiderült,hogy a lengyelek részéről Janusz Kolodziej indul,a dánok közül pedig Mikkel Michelsen,Peter Kildemand és Nicolai Klindt. Rajtuk biztosan nem fog múlni a jó hangulat,versenyzésükre alighanem mindenki csettint majd.

Egyébként a hivatalos edzést a pilóták a verseny napjának délelőttjén 9 órától tartják.

A versenyre szóló belépőjegy 3500 forintba kerül, a 14 éven aluli gyermekeket azonban ingyen engedik be az Eb-elődöntőre.
Jegyeket csak a verseny napján, a helyszínen lehet vásárolni.

Fontos még tudni,hogy a viadalról csak az első 3 vaspapucsos jut tovább az olaszországi Challenge-versenyre május 5-re.Debrecenben 20 alapfutam lesz, egy elődöntő és maga a döntő futam.

Aki elmulasztja ezt a versenyt,az az év magyarországi salakmotoros csemegéjét hagyja ki,ez nem kérdés!

Találkozzunk Debrecenben április 28-án,szombaton!

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.