A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Futamgyőzelemmel kezdte meg a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője

Zólyomi Andrea | 2018.04.23, 09:48:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.23, 09:48:00

Cimkék:

Túl van az idei quad bajnoki szezonnyitón Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában rajt-cél győzelmet aratva az első helyen végzett. A Pro Racers pilótája a hatodik bajnoki címét szeretné megszerezni a sportágban, de nem titkolja, a mostani siker igencsak motiválóan hatott rá a hétvégi Miskolc Rallye előtt. Kazár Miklós elárulta, bízik abban, hogy a számára az év versenyének számító viadalon képes lesz még az egri teljesítményét is felülmúlni.
 
 
Úgy tűnik, visszatértek a szép napok a versenypályákon Kazár Miklósra. A Pro Racers versenyzője ugyanis újra rajthoz állt Miskolcon régi sikereinek színterén, a quadosok országos bajnokságának szezonnyitó futamán. A sportág többszörös bajnoka fantasztikusan teljesített, rutinosan elkerült minden veszélyes összecsapást, és a 450+ kategóriában végül rajt-cél győzelmet aratva az első helyen végzett – a második helyen Régi István, míg a harmadikon Kunkli Tivadar zárt –, így az összetettben is az élen várja a május végi folytatást.
 
 
– Nem titok, egyértelműen a hatodik bajnoki címemre hajtok, amihez az első komoly nagy lépést a szezonnyitón sikerült is megtennem. Nagyon jó hangulatú verseny volt sok nézővel, és ami igazán lényeg, hogy sok versenyzővel. A KTM-be is új motor került, így nagyon bizakodva vártam a hétvégét, és nem is kellett csalódnom. Nagyon jó a hangulatom, sikeréhes vagyok ismételten, és úgy tűnik, 2018 talán ismét a győzelmek éve lehet számomra – árulta el Kazár Miklós.
 
 
A versenyző a hétvégén ismét rajthoz áll majd Miskolcon, igaz ezúttal a rallye-bajnokság második fordulójában. A Pro Racers pilótája remekül kezdte ebben a sportágban is az idei szezont, hiszen új autóval (Skoda Fabia R5) és új navigátorral (Tóth Zsolt) abszolútban a harmadik helyen végzett Egerben, ám az összetettben a sok megszerzett segédpontnak köszönhetően a második helyen áll Miskolc előtt. És Kazár a lehető legjobban szeretne szerepelni hazai pályán.
 
 
Fotók: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella)
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.