A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.02.05, 09:29:00 | Utolsó módosítás: 2018.02.05, 09:29:00

Cimkék:

 A Korda Racing motoros csapata 13 fővel támad az idei terepmotoros viadalokon.
 
Több szakágban is képviseltetik magukat a pilóták.
 
Endurocrossban a tavalyi bajnok Liszka Roland mellett a sérüléséből felépülő Silling Balázs,a dobogós Hertlik Donoven,a szintén dobogós old-boy Lantos János,a szuperveterán Englerth Tibor,az újonc Németh Ferenc,és a régi motoros Pribula Adrián(Giraffe) 
Enduroban a túlélőbajnok Kátai Péter,az old-boy bajnok Havrán Attila,és a csapat jókedve Mária István György.
 
Motocrossban,a két öreg Linninger Patrick,és Tóth Attila, míg quadban Oláh Tibor viszik a Korda Racing zászlóját.
 
 
Korda Erik csapattulajdonos autóversenyző üzletember összehívta ezt a joggal reményteljes brigádot,és biztosította számukra az összes olyan segítséget ami megkönnyíti a versenyzést. Közös elhatározással kilátásba helyezett egy horvátországi edzőtábort,ezzel is elősegítve a jó felkészülést.Jelenleg is folynak a tornatermi,és motoros tréningek,mely a csapat edzőjével Szakály Gáborral kiegészülve igazán jó hangulatban telnek.
 
Erik kilátásba helyezett az idei Korda bajnoknak egy új motorvásárlási lehetőséget,így még nagyobb a motiváció a csapatban.
A gladiátorok nem titkolt célja a legtöbb bajnoki pont megszerzése,és lehetőség szerint a nemzetközi porondon való jó szereplés.
A Korda Racing valamennyi tagja,szerelője barátja családja bízik abban,hogy sikerekben,kupákban,élményekben gazdag szezont futnak,és boldogan ünnepelhetnek az év végén.
 
Addig az elején teljes gáz,a végén meg még egy pici.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.