A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 26., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.04.09, 10:14:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.09, 10:14:00

Cimkék:

 Április 7-én ismét feldübörögtek a motorok ezúttal Esztergomban.
A rendezők itt is kitettek magukért,és mindenki azt kaphatta amire számított versenyző,néző egyaránt.
 
A Korda Racing MX Team 4 pilótával jelent meg az idei második bajnoki fordulón. Liszka Roland 85ccm Hertlik Donoven mx2 Tóth Attila super senior Linninger Patrick senior kategoriában küzdött meg a helyezésekért. Rolcsi hozta a formáját,és mindkét futamban stabil harmadikként ért célba.
 
Doni a kategoriát megnyerve az abszolult nyolcadik helyen,míg a két öreg szintén 8-8-ként értek célba a népes nemzetközi mezőnyben.
 
 
A sok esőzésnek köszönhetően por ugyan nem volt,de sines gödrös pálya annál inkább.Mindenki kellően elfáradt a végére,de mosolyogva térhetett haza,hiszen megtettek mindent ami tőlük tellett. A következő megmérettetésre május 13-án kerül sor Kiskunlacházán. Addig a csapat készül,edz,hogy minél előkelőbb helyeken érhessenek célba.
 
 Korda Racing go forever! :)
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.