A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információk
Elfogadom
2017. június 27., kedd
Motocross Hírek
/ 10 oldal

Nincs vesztett helyzet a 9-szeres magyar bajnok krosszos számára. A mezőny végéről lett ezüstérmes a cseh bajnokság harmadik állomásán.

Zólyomi Andrea | 2017.06.07, 14:45:00 | Utolsó módosítás: 2017.06.07, 14:45:00

Cimkék:

Szvoboda Bence versenyről-versenyre képes a csodákra. A 25 éves motorversenyző számára nincs lehetetlen. Ha kell, a fogát összeszorítva, a mezőny végéről száguld a dobogóra. Pacovban, a 2017-es nemzetközi cseh bajnokság harmadik állomásán kellett az emberfeletti küzdeni tudása ahhoz, hogy továbbra is ő vezesse az MX2-es kategória pontvadászatát.
 
Az első két állomáson kirobbanó formában motorozott a magyarok legjobbja. Loketben egy első és egy második helyezéssel nyerte a napi összetettet, Dalecinben pedig hibátlan teljesítménnyel, két első helyezéssel lett a legjobb. 8 pont előnnyel érkezett meg Pacovba Pünkösd hétvégéjén, hogy egy újabb lépést tegyen a hőn áhított bajnoki cím felé, amiért már 7 éve rendületlenül küzd.
 
 
A második futamig minden simának tűnt. Szvoboda harmadik idővel zárta a kvalifikációs edzést, pár tizeddel lemaradva csupán a cseh Martin KRC, és a francia Sulivan Jaulin, két legnagyobb ellenfele mögött. Az első futamban minden a magyar fiú elképzelései szerint alakult. Elsőként jött el a rajtnál, és a fél órás futam leintéséig a maga mögött tudta tartani ellenfeleit. Belülről persze nem volt ennyire sima ez az ütközet.
 
“A futam közepén volt egy komoly holtpontom, de át tudtam lendülni rajta, és az erőm kitartott a végéig. A francia csapattársam nagy tempóval jött mögöttem, bíztam benne, hogy a futam vége felé enyhül a nyomás, de végig kitartott a tempója. Nehéz volt számomra mentálisan és fizikálisan is ez a harc, de bírtam a végéig és egy újabb futamgyőzelmet szereztem.” - összegezte idei negyedik részsikerét a bajnokság magyar éllovasa.
 
 
A második futamra aztán minden Szvoboda ellen fordult. Rögtön a rajtnál hátrányba került, önhibáján kívül. A mellőle induló versenyző korábban indult, még állt a rajtgép, ezért beszorult a rajtkapuba és Bence elé dőlt. Mire kikerülte a hibázó ellenfelét, a mezőny már az első kanyarban volt, a legutolsó helyről kezdhette meg a felzárkózást a magyar listavezető. A vert helyzetben az egyre hevesebben szakadó eső sem segítette Szvoboda dolgát, a csúszós, saras pályán ugyanis sokkal nehezebb az előzés, nem lehet kockáztatni, mert az könnyen bukáshoz vezet. De a magyarok legjobbját nem lehetett megállítani, egymás után érte be az ellenfeleket és végül 36 motorost megelőzve, a negyedik helyen zárta ezt a felvonást.
 
“Nem akartam elhinni, hogy ez tényleg velem történik. Idén minden olyan jól alakult, azt hiszem törvényszerű volt már ez a balszerencse. Nem volt más lehetőségem, hajtottam, amennyire tudtam. A csúszós pálya nem kedvezett nekem, mert ilyen körülmények között nehéz jó féktávokat venni, általában egy nyom alakul ki, és a motorosok vonatoznak, mint az Forma1-esek Monacóban. Nekem mégis sikerült megtalálni az egérutakat, nem sok hiányzott a harmadik helyhez, pont előttem ért célba a bronzérmes. Úgy érzem, nincs miért sajnálkoznom, kihoztam a mai napból a maximumot, így csak 1 pontot buktam a pontvadászatban.” - értékelte a második etapot a magyar fiú.
 
 
A két futam összesítéséből kialakuló végső sorrendet illetően a francia Sulivan Jaulinnak volt a legnagyobb oka az örömre, két második helyezéssel megnyerte ezt a viadalt, Szvoboda egy első és egy negyedik helyezéssel a második helyen zárt, a harmadik pedig a második futamot megnyerő, de az elsőben csak nyolcadikként végző Martin KRC lett.
 
A bajnokságban továbbra is Szvoboda Bence birtokolhatja a listavezetőnek járó piros rajtszámot, 8 pontos előnye 7 pontra olvadt négy fordulóval (8 futam) a bajnoki sorozat vége előtt.
 
Összetett végeredmény, Pacov:
1. Sulivan Jaulin (Franciaország, KTM) – 44 pont
2. Szvoboda Bence (Magyarország, KTM) – 43 pont
3. Martin Krc (Csehország, KTM) – 38 pont
4. Richard Sikyna (Szlovákia, KTM) – 38 pont
5. Jakub Teresak (Csehország, KTM) – 31 pont
 
Az MX2-es cseh bajnokság állása 3 forduló után:
1. Szvoboda Bence (Magyarország, KTM) – 140 pont
2. Sulivan Jaulin (Franciaország, KTM) – 133 pont
3. Martin Krc (Csehország, KTM) – 114 pont
4. Richard Sikyna (Szlovákia, KTM) – 102 pont
5. Patrik Liska (Csehország, Yamaha) – 92 pont
 
szöveg és fotó: HTS Team

Zólyomi Andrea | 2017.05.09, 10:42:00 | Utolsó módosítás: 2017.05.09, 10:42:00

Cimkék:

A németországi ADAC MX Masters sorozat Európa egyik legnívósabb nemzetközi bajnoksága. 25 náció között Magyarországot is képviseli egy maroknyi csapat. A hazai tehetségek versenyről-versenyre az élmezőnyben teljesítenek.
 
A motokrossz egy összetett sportág. Fizikálisan, mentálisan és technikailag is toppon kell hozzá lenni, mert ha csak egy összetevő is hibázik, elmarad a siker. A felkészülés rengeteg energiát követel a versenyzőktől és a csapatoktól egyaránt. Magyarországról indulva nehéz nemzetközileg sikeresnek lenni ebben a szakágban. Nem dúskál az ország motokrossz-világbajnokokban, de egy kis magyar csapat hétről-hétre bizonyítja a sportág iránti elkötelezettségét.
 
Európa egyik legnívósabb motokrossz bajnoksága a Németországban zajló ADAC MX Masters. Német precizitás és fesztiválhangulat jellemzi a rendezvényeket. A bajnokság 3 kategóriájának küzdelmei mellett kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálhatja a magának való időeltöltést: sörsátor, élő zenekarok, gyermekmotoroztatás, ugrálóvár, hamisítatlan német sörök és kolbász. A szervezők minden versenyhétvégén kitesznek magukért, akárcsak a versenyzők.
 
 
25 náció 250 motorosa között ott van a magyar bajnokcsapat, a HTS Team is, a legtehetségesebb magyar motokrosszosokkal, akik idén berobbantak a nívós sorozat élmezőnyébe. Szvoboda Bence (25) a királykategóriában jeleskedik (450 köbcentis motorok), Kovács Ádám Zsolt (13) és Jakob Kristóf (14) pedig a legkisebbek között (85 köbcentis motorok) érnek el szép eredményeket.
 
Szvoboda Bence a hazai motokrosszozás meghatározó alakja, 9-szeres magyar bajnok, akinek nemzetközi szinten is ismerősen cseng már a neve. Szvoboda idénre hatalmasat fejlődött: az ADAC MX Masters első állomásán egy bravúros negyedik helyre volt képes, a második fordulóban pedig már a dobogóra is felállhatott, ami korábban nem sikerült neki a királykategóriában. Már elmondhatja magáról, hogy egyedüli magyarként az ADAC sorozat mindhárom kategóriájában dobogón állhatott (Junior, Youngster, Maters). Szvoboda nagyszerű mérlegét az eddig be nem fejezett második futamok rontják. Két forduló után a kilencedik pozícióban áll a királykategória pontvadászatában.
 
 
Kovács Ádám Zsolt a jövő nagy ígérete, akit 5 éves gyári szerződés fűz a Yamahához. Ebben a szakágban ez még senkinek nem sikerült Magyarországon. Michelisz Norbert gyári hondás szerződésével egyenértékű motorsportsikernek könyvelhető el. Hogy mekkora tehetség ez a 13 éves ráckevei srác, azt a tél folyamán bizonyította, mikor megnyerte a korosztályának kiírt szuperkrossz (beltéri versenyek) Európa-bajnokságot. Idén a motokrossz szakágban (kültéri versenyek) szeretné learatni a babérokat, amibe beletartozik a világbajnoki, az Európa-bajnoki, valamint az ADAC MX Masters (bokszos szakzsargonnal: kisvilágbajnoki) cím. Kovács remekül kezdte a 2017-es versenyszezont: megnyerte a görögországi EB-kvalifikációs versenyt, az ADAC első fordulójában pedig kategóriájának második legjobbja lett. A második ADAC-viadalon sajnos beleszaladt egy balszerencsés hétvégébe, ahol a technikai gondok mellett bukások is hátráltatták, így jelenleg tizedik a juniorokat összesítő ponttáblázaton.
 
 
Jakob Kristóf még újoncnak számít az ADAC MX Mastersen, bár korábban elindult egy-egy viadalon, neki ez az első teljes szezonja a bajnokságban. Tapasztalatlanságán hatalmas bátorsággal kompenzálja, ami eredményes taktikának bizonyul: két hatodik helyezésével jelenleg holtversenyben az ötödik helyen áll a Juniorok pontvadászatában, ami jelenleg a legjobb magyar helyezés a bajnoki sorozatban.
 
 
Két verseny után a magyar krosszos fiúk óriási meglepetést okoztak a szakmának, és ha ebben az iramban folytatják, valamint egy kis szerencse is társul a versenyzésükhöz, kimagasló évet zárhatnak. Az ADAC MX Masters következő állomása Möllnben lesz, a május 13-14-i hétvégén.
 
Az ADAC MX Masters állása két forduló után:
 
Masters
1. Dennis Ullrich (Németország, KTM) - 94 pont
2. Jens Getteman (Belgium, Kawasaki) - 73 pont
3. Brian Hsu (Németország, Husqvarna) - 57 pont
4. Christian Brockel (Németország, KTM) - 49 pont
5. Hunter Lawrence (Ausztrália, Suzuki) - 44 pont
9. Szvoboda Bence (Magyarország, KTM) - 38 pont
 
Junior
1. Magnus Smith (Dánia, KTM) - 84 pont
2. Max Palsson (Svédország, KTM) - 79 pont
3. Constantin Piller (Németország, KTM) - 67 pont
4. Nikita Kucsrov (Oroszország, Kawasaki) - 64 pont
5. Rasmus Pedersen (Dánia, KTM) - 55 pont
    Jakob Kristóf (Magyarország, KTM) - 55 pont
10. Kovács Ádám Zsolt (Magyarország, Yamaha) - 41 pont
 
fotó: HTS-Team
 

Zólyomi Andrea | 2017.04.25, 14:21:00 | Utolsó módosítás: 2017.04.25, 14:21:00

Cimkék:

Hibátlan versenyt zárt a 25 éves motoros a cseh motokrossz bajnokság második állomásán. Dupla futamgyőzelmével tovább nőtt előnye az összetettben.

 
 
Szvoboda Bence sikerszériája tovább folytatódott az elmúlt hétvégén. Az egykori legendás világbajnoki helyszín, Dalecin várta a cseh motokrossz bajnokság mezőnyét, benne a kilencszeres magyar bajnokkal. 9 országból 140 versenyző adta le nevezését erre a viadalra, 4 különböző kategóriában.
 
A sorozat nyitóversenyén, Loketben már bizonyította, hogy remek formában van, és a cseh MX2-es bajnoki cím egyik fő várományosa a magyar fiú, de Dalecinben még tovább tudta emelni a lécet. A kvalifikáción és a két futamban sem talált legyőzőre, magabiztos szerepléssel abszolválta a fordulót.
 
 
Ilyen versenyem nem mostanában volt. – kezdte az élménybeszámolót a magyar bajnok. – Az első futamot szakadó hóesésben fejeztük be. Az időjárás nem volt velünk, a hegyekben található pályán 2-3 fokban kellett motorozni az áprilisi télnek köszönhetően. Ez mindenki számára rendkívül kellemetlen volt. Az eredményre viszont büszke vagyok, kontroll alatt tudtam tartani az egész versenynapot, így a maximális 50 ponttal távozhattam.
 
Bence első helyére csak legnagyobb riválisa, és az MX2-es cseh címvédő, a francia Sulivan Jaulin jelentett egy kisebb veszélyt. Az első futamban képes volt megelőzni a magyarok büszkeségét, de végül fejet kellett hajtania előtte. A második futamban megközelíteni sem tudta a kiváló fizikai állapotban motorozó Szvobodát.
 
 
Két fordulót követően 9 pont választja el egymástól a két riválist, Szvoboda javára. A következő fordulóra június 4-én kerül sor Pacovban, ahol tavaly szintén fölényes győzelmet aratott a magyar krosszos. Szvoboda Bence Csehországban még nem nyert bajnokságot, idén ez a legfőbb célja a 25 éves magyar klasszisnak.
 
Buksa/Ados motokrossz bajnokság, 2. Forduló, Dalecin
 
Összetett végeredmény:
1. Szvoboda Bence (Magyarország, KTM) – 50 pont
2. Sulivan Jaulin (Franciaország, KTM) – 44 pont
3. Patrik Liska (Csehország, Yamaha) – 38 pont
4. Richard Sikyna (Csehország, KTM) – 36 pont
5. Martin Krc (Csehország, KTM) – 34 pont
 
Az MX2-es bajnokság állása:
1. Szvoboda Bence (Magyarország, KTM) – 97 pont
2. Sulivan Jaulin (Franciaország, KTM) – 89 pont
3. Martin Krc (Csehország, KTM) – 76 pont
4. Patrik Liska (Csehország, Yamaha) – 67 pont
5. Richard Sikyna (Csehország, KTM) – 64 pont
 

Európa élmezőnyében motorozik a 25 éves motokrosszos

Zólyomi Andrea | 2017.04.19, 12:13:00 | Utolsó módosítás: 2017.04.19, 12:13:00

Cimkék:

Álomszerűen kezdődött Szvoboda Bence számára a 2017-es szezon. Magyarország egyik legjobb motorversenyzője Németországban, Csehországban és Ausztriában is meglepetést okozott teljesítményével.

 
Rá sem ismerni Szvoboda Bencére. A kitartásáról és emberfeletti küzdeni tudásáról ismert motokrosszos rátett még egy lapáttal a korábbi évek sikereire, 2017-ben korábbi csúcsformája felett teljesít. Az elmúlt hónapban három komoly bajnokságban is megmérettette magát, és mindegyikben az élmezőnyben motorozott.
 
Csehország: Győzelem Loketben
 
A Buksa/Ados nemzetközi motokrossz sorozat a kelet-európai régió egyik legnívósabb bajnoksága. Szvoboda évek óta kimagasló személyisége ennek a szériának, de a bajnoki címet még nem sikerült elhódítania. Idén minden esélye megvan, hogy felérjen a csúcsra. A Loketben megrendezett szezonnyitón bizonyította felkészültségét: az első futamban második, a második felvonásban első lett, ezzel kiérdemelte az összetett győzelmet. Az eddig látottak alapján csak francia riválisa, Sulivan Jaulin lehet veszélyes az év végi első helyére, no de ő kőkemény ellenfél, aki egyébként az elmúlt két év cseh bajnoka.
 
 
Németország: 4. hely az ADAC Mastersen
 
Az ADAC Masters nemzetközi német motokrossz sorozatot kisvilágbajnokságnak is nevezik motokrosszos berkekben, ugyanis 27 ország több mint 250 motorosa vesz részt ezeken a küzdelmeken, és rendszeresen megfordulnak itt a motokrossz világbajnokság, az MXGP sztárjai. Kiváló erőpróba tehát az ADAC sorozat azoknak a motorosoknak, akiknek szerényebbek az anyagi lehetőségeik, mint a vébés kiválóságoknak.
 
 
A 2017-es sorozat első versenyén Szvoboda ugyancsak brillírozott. A bajnokság legalattomosabb pályáján a negyedik rajtkockát foglalhatta el, és az első futamban a vezetésért is harcolt, végül azonban a fantasztikus negyedik pozícióban ért célba. Korábban még a tízben sem tudott motorozni a HTS Team 9-szeres magyar bajnoka ezen a helyszínen, most egyből robbantani tudott. Nagy várakozásokkal tekint a magyar fiú az ADAC versenyekre, hiszen a cseh bajnokság mellett elsősorban ebben a szériában szeretné megmutatni tehetségét és felkészültségét a szakmának.
 
Ausztria: Győzelem Paldauban
 
A Húsvét hétfő nem locsolkodással telt Szvoboda Bence számára. Vagyis locsolt ő, de nem kölnit, hanem pezsgőt, méghozzá a dobogó legfelső fokáról. Az osztrák bajnokság harmadik fordulóját rendezték Paldauban, a hagyományoknak megfelelően a húsvéti ünnep másnapján. Szvoboda egész nap lehengerlően motorozott. Az edzéseken a negyedik helyet csípte meg, aztán az első futamban egy remek felzárkózásnak köszönhetően a második helyen futott célba cseh riválisa, Petr Smitka mögött. A második menetben aztán nem kegyelmezett a magyar fiú: egy jól sikerült rajt után pár kanyar elteltével az élre állt és meg sem állt a kockás zászlóig, ezzel pedig a napi értékelésben ő bizonyult a legjobbnak az MX1-es kategóriában. Tavaly ugyanezen a versenyen az ötödik legjobbként zárt csupán.
 
 
Eddig tehát álomszerűen alakul a 9-szeres magyar bajnok idénye, de még mindig nagyon az elején járunk a szezonnak. Az április újabb erőpróbákat tartogat Szvoboda számára: előbb a csehországi Dalecinben, aztán a németországi Jauerben áll rajtoz, és remélhetőleg a magyar közönség is láthatja őt a közeljövőben a hazai bajnokság egy-egy versenyén.
 
 
szöveg: HTS Team
fotó: ADAC presse, Radek Lavicka, HTS Team

Zólyomi Andrea | 2017.04.06, 13:20:00 | Utolsó módosítás: 2017.04.06, 13:20:00

Cimkék:

Viszontagságosan indult a szezon a magyar bajnok motokrossz-csapat számára. A HTS Team az elmúlt években verhetetlen volt a pest megyei Nyáregyházán. Ezúttal le kellett mondaniuk a győzelemről, két ezüstéremmel vigasztalódhattak.
 
Sérülések, technikai problémák. A motokrosszban erre a kettőre mindenkinek fel kell készülnie. A hazai bajnokság címvédő alakulatának mindkettőből kijutott az elmúlt időszakban.
 
Az Élsport MX2-es kategóriájának tavalyi bajnoka, a 18 éves Varga Imre négy héttel a bajnoki rajt előtt lábfejtörést szenvedett. A csapat másik húzóemberét, a 25 éves Hugyecz Eriket még a tavalyi térdsérülése hátráltatja, a 9-szeres bajnokot, Szvoboda Bencét pedig nélkülözniük kellett Nyáregyházán, mert az egybeesett a cseh bajnokság loketi viadalával. A 17 éves Kiss Márk volt az egyedüli teljes értékű ember a rajtvonalnál.
 
Nyáregyháza minden évben a legszínvonalasabb hazai versenyek között szerepel. Egyrészt a szervezés, másrészt a résztvevők népes tábora miatt. A mezőnyben volt a világbajnokságra készülő Husqvarna Maurer Racing Team két kiváló nemzetközi tehetsége, a szlovén Jernej Irt és a magyar –tajvani felmenőkkel büszkélkedő Brian Hsu is. A két fiú szereplése mindig örömteli, mert kiváló ellenfelek, és akkor még nem esett szó a mindig veszélyes Szőke Márkról, a Motaction/Monpet team hazai kiválóságáról.
 
Hugyecz Eriknek nem volt könnyű dolga, hogy az Open kategóriában tartani tudja velük a lépést. Az ötszörös magyar bajnok még nincs csúcsformában, a téli időszakát a sérülésekből való rehabilitáció megpecsételte, ráadásul Nyáregyháza előtt agyrázkódást szenvedett a felkészülésnek szánt gyáli MXmánia Kupa versenyen. Szurdokpüspöki büszkeségének ezen a viadalon a tisztes helytállás volt a cél, amit maradéktalanul teljesített is.
 
 
Nem vágtam neki nagy reményekkel a versenynek, mert a gyáli bukásom után egész heten az ágyat nyomtam. A fejem, meg a nyakam még most sem az igazi. A pálya jó volt, mint mindig. Időmérőn 3. lettem, ami egy biztató kezdés volt számomra. Az első futamban eljöttem az elején, de gyorsan bedurrantam, és nagyon kellett küzdenem. Ebben a menetben 3. lettem. A második futam jobban sikerült az elején. Elhoztam a rajtot, az első pár kört megnyomtam, és sajnos megint összejött egy bukás. Szerencsére tudtam folytatni, de már csak arra figyeltem, hogy a második helyet megtartsam. Összetettben 2. helyen zártam a napot.” – értékelte versenyét a kondicionális problémákkal küzdő ötszörös magyar bajnok.
 
Az MX2-es összecsapásait sem úszták meg eseménytelenül a HTS Team motorosai. Varga Imre az első futamból saját hibájából bukott, így lecsúszott a kategóriagyőzelemről, második helyen futott célba. A második futamban kétszer is defektet kapott, így cirkáló tempóban csak a kilencedik pozícióban láthatta meg a kockás zászlót. Összetettben az ötödik helyen végzett a kategória címvédője.
 
 
„Pontokért mentem, ezt sikerült elérnem, persze valljuk be, a győzelem jobban mutatott volna. Türelmesebbnek kell lennem magammal, sérülés után sajnos nem lehet siettetni a visszatérést. Most majd egymás után jönnek a versenyek, így bízom benne, hogy a versenykilométerekkel a formám és az önbizalmam is visszatér a sérülés előtti állapotába.” – bizakodott a jövőt illetően Varga.
 
Kiss Márk volt az egyetlen HTS-es versenyző, aki jó formában vághatott neki a nyáregyházi bajnoki nyitánynak. Hiába a jó állóképesség, az ifjú titánnak a rajtjai idén nem sikerülnek eseménymentesre. A gyáli MXmánia Kupa után most is belekeveredett - önhibáján kívül - egy rajtbalesetbe, ami megpecsételte a versenyét. Az első futam bukdácsolásai után mindent megtett, hogy a másodikban javítson, és ez össze is jött. A rajtbukás dacára stabil tempót tudott diktálni, ami az összetett második helyezését jelentette a nap végén.
 
 
„Nem vagyok teljesen elégedett ezzel a nappal. Erősnek érzem magam a motoron, ami kitart a futam végéig. Ennek ellenére nem tudtam magamat adni a pályán, ez nem az én tempóm volt. Az első futamban estem-keltem, a másodikban is szerencsétlen voltam, újra a rajtnál akadtam össze a többiekkel. Próbálom betudni ezt a versenyt egy rossz napnak, és a további célokra koncentrálok, folytatom a munkát keményen.” – tekintett a jövőbe az MX2-es kategória második helyezettje.
 
A HTS Team számára most egy hosszú, nemzetközi szereplésekkel teli időszak következik. Versenyzőik Németországban, Ausztriában és Csehországban is rajthoz állnak a minél jobb eredmények és a fejlődés reményében.
 
Összetett égeredmény, Open kategória:
1. Brian Hsu (Németország, Husqvarna Maurer-Gép Racing Team)
2. Hugyecz Erik (Magyarország, HTS Team)
3. Szőke Márk (Magyarország, Motoaction Monpet Team)
4. Pergel Márk (Magyarország, DSF Extrém SE)
5. Déczi Balázs (Magyarország , Husqvarna Maurer-Gép Racing Team)
 
A bajnokság állása 1 forduló után:
1. Brian Hsu , 50 pont
2. Hugyecz Erik, 42 pont
3. Szőke Márk, 42 pont
4. Pergel Márk, 34 pont
5. Déczi Balázs, 30 pont
 
 
Összetett végeredmény, MX2 kategória:
1. Tompa Krisztián (Románia, TM Racing)
2. Kiss Márk (Magyarország, HTS Team)
3. Ragats Roland (Magyarország, Motoaciton Monpet Team)
4. Kruss Károly (Magyarország, MAMI Team Fehér)
5. Varga Imre (Magyarország, HTS Team)
 
A bajnokság állása 1 forduló után:
1. Tompa Krisztián, 50 pont
2. Kiss Márk, 37 pont
3. Ragats Roland, 36 pont
4. Kruss Károly, 36 pont
5. Varga Imre, 34 pont
 
 
Szöveg és fotó: HTS Team
 
/ 10 oldal
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.