

European Motocross Championship EMX65, EMX85 and EMX Open Kiskunlacháza (HUN), 8-9 July 2017



UP TO 40 RIDERS IN EMX 65CC & EMX 85CC AND MORE THAN 40 RIDERS IN EMX OPEN

Friday, 7 July 1st Circuit Control Meeting with the Organizer Technical Control & Verification 2nd Circuit Control (if necessary)			15:00 17:00 15:00 - 19:00 18:00		
Saturday, 8 July Technical Control & Verification			7:00 - 8:00		
1 st Jury Meeting			8:30		
Free practice Group A Free practice Free practice Free practice Free practice	EMX Open EMX Open MAMS 50cc EMX 65cc EMX 85cc	20 minutes 20 minutes 10 minutes 15 minutes 20 minutes	09:00 - 09:20 09:30 - 09:50 10:00 - 10:10 10:20 - 10:35 10:45 - 11:05		
Riders Briefing			11:20		
Free start test session (5 minutes) Pre-qualifying Practice Free start test session (5 minutes)	EMX Open	30 minutes	11:50 - 12:25		
Pre-qualifying Practice	EMX Open	30 minutes	12:35 - 13:10		
Time practice Free start test session (5 minutes)	MAMS 50cc	15 minutes	13:20 - 13:35		
Pre-Qualifying Practice	EMX 65cc	15 minutes	13:45 - 14:05		
Free start test session (5 minutes) Pre-Qualifying Practice	EMX 85cc	20 minutes	14:15 - 14:40		
BREAK					
Waiting Zone closes 1 st Race MAMS	MAMS 50cc	Sighting lap 8 minutes + 2 laps	15:10 15:20		
Waiting Zone closes Qualifying Race group A	EMX Open	Sighting lap 20 minutes + 2 laps	15:35 15:45		
Waiting Zone Closes Qualifying Race group B	EMX Open	Sighting lap 20 minutes + 2 laps	16:15 16:25		
Waiting Zone closes Qualifying Race	EMX 65cc	Sighting lap 10 minutes + 2 laps	16:55 17:05		
Waiting Zone closes Qualifying Race	EMX 85cc	Sighting lap 20 minutes + 2 laps	17:25 17:35		
Waiting Zone closes 2 nd Race MAMS	MAMS 50cc	Sighting lap 8 minutes + 2 laps	18:05 18:15		
Last Chance qualifying timed practice	EMX Open	20 minutes	18:30		
MAMS 50cc PRISE GIVING CEREMONY IMMEDIATELY AFTER LAST PRACTICE					
2 nd Jury Meeting			19:00		
Z July Weeting			10.00		



European Motocross Championship EMX65, EMX85 and EMX Open Kiskunlacháza (HUN), 8-9 July 2017



UP TO 40 RIDERS IN EMX 65CC & EMX 85CC AND MORE THAN 40 RIDERS IN EMX OPEN

Sunday, 9 July

Technical Control & Verification	MAMS Hobby		07:30 - 09:00		
Warm Up NQR (if more then 20 Riders)	EMX Open	15 minutes	08:30 - 08:45		
Warm Up	EMX 65cc	15 minutes	08:50 - 09:05		
Warm Up	EMX 85cc	15 minutes	09:10 - 09:25		
Free practice	MAMS Hobby	20 minutes	09:30 - 09:50		
Warm Up	EMX Open	15 minutes	10:20 - 10:35		
Waiting Zone closes NQR Race for NQR	EMXOpen	Sighting lap 30 minutes + 2 laps	10:40 10:50		
Time practice	MAMS Hobby	20 minutes	11:30 - 11:50		
OPENING CEREMONY, presentation of nations - 12:00					
Waiting Zone closes 1 st Race EC	EMX Open	Sighting lap 30 minutes + 2 laps	12:35 12:45		
Waiting Zone closes 1 st Race EC	EMX 65cc	Sighting lap 12 minutes + 2 laps	13:25 13:35		
Waiting Zone closes 1 st Race EC	EMX 85cc	Sighting lap 20 minutes + 2 laps	13:55 14:05		
Waiting Zone closes 1 st Race MAMS	MAMS Hobby	Sighting lap 15 minutes + 2 laps	14:35 14:45		
BREAK / TRACK PREPARATION					
Waiting Zone closes, 2 nd Race EC	EMX Open	Sighting lap 30 minutes + 2 laps	15:40 15:50		
Waiting Zone closes, 2 nd Race EC	EMX 65cc	Sighting lap 12 minutes + 2 laps	16:30 16:40		
Waiting Zone closes, 2 nd Race EC	EMX 85cc	Sighting lap 20 minutes + 2 laps	17:00 17:10		
PRISE GIVING CEREMONY IMMEDIATELY AFTER LAST RACE					
3 rd Jury Meeting			18:15		
Waiting Zone closes 2 nd Race MAMS Waiting Zone closes Race for MAMS NQR	MAMS Hobby MAMS Hobby	Sighting lap 15 minutes + 2 laps Sighting lap 15 minutes + 2 laps	18:30 18:40 19:05 19:15		
AGO TOT INFINIO INGIA		.5 minatos i Z laps	10.10		

MAMS Hobby PRISE GIVING CEREMONY IMMEDIATELY AFTER LAST PRACTICE

Provisional Timeschedule, subject to approval