A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 20., szombat
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.07.23, 10:29:00 | Utolsó módosítás: 2018.07.23, 10:29:00

Cimkék:

Kecskés Bence a Forty Racing versenyzője szombaton és vasárnap a CIV junior negyedik fordulóján vesz részt Magione-ban. A pálya több éles visszafordító kanyarból és hosszú gyors egyenesből áll, az idei szezont nagyon jellemzik ezek a motort és versenyzőt próbára tevő kombinációk.

 

 
A majdnem egy hónapja történt edzésen megismerte a pálya trükkjeit, így reményteli várakozással néz a hétvége elé. Felkészültsége megvan a jó eredmény eléréséhez, a többi pedig kialakul a melegtől várhatóan katlanná váló olasz pálya mellett.
 
 
„Várom a versenyt, jó formában érzem magam, remélem a technika is velem lesz, és jó eredményt fogok elérni. Az edzésen múltkor megtapasztaltam a pálya sajátosságait, remélem hasznomra lesz ez a tudás a verseny során.” –mesélte Bence.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.