A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.04.23, 09:46:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.23, 09:46:00

Cimkék:

Április 21-22-én két helyen is harcba szálltak a Korda Racing pilótái.
 
Az első enduro bajnoki futamnak Lisov városa adott otthont Szlovákiában. Népes mezőny gyűlt össze tobb,mint 200 indulóval! Az időjárásra nem lehetett panasz,hiszen szikrázó napsütésben húzhatták a gázt a fiúk. De azért az endurózás sava borsa el volt rejtve a pályában. Nagy lefelék-fölfelék,patakok egyaránt nehezítették a versenyzők dolgát.
 
A 4 tagú Korda különítmény tisztességgel helytállt. Németh Ferenc élete első versenyén,szenzációs motorozással a szombati napot megnyerve az összesített második helyen zárta a futamot. Havrán Attila tavalyi bajnok hozta a formáját és nem adott esélyt a többieknek,így Ő állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Pribula Adrián stabil motorozással a tizedik helyre hozta be a motorját míg Mária Gyuri szombaton a 4. helyen motorozva egy szerencsétlen esést követően kénytelen volt feladni a viadalt.
 
 
A fiúk élményekben gazdagon,mosollyal az arcukon tértek haza,és várják a következő futamot mely Cereden kerül megrendezésre Május 19-21-én.
 
A crossos pilóták sem ültek otthon tétlenül,és Pannonhalmán forgatták a földet versenygépeikkel.
 
Szintén népes mezőnyben tisztességes közdelemben volt részük. Tóth Attila,és Linninger Patrick a senior kategóriában álltak rajthoz. A super seniorban Attila a 7. poziciót a seniorban Patrick a 4. helyezést érte el.
 
 
Igazán remek páyát,és jó szervezést kaptak a versenyzők,így már csak a nap melegével kellett megküzdeni. A következő megmérettes számukra a május 13-án megrendezésre kerülő bajnoki futam lesz Kiskunlacházán.
 
 Korda Racing go forever!
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.