A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.03.19, 10:54:00 | Utolsó módosítás: 2018.03.19, 10:54:00

Cimkék:

A hazai professzionális sportvilág egyik legnehezebb eleme a financiális háttér megteremtése. Ez a technikai sportokban hatványozottan jelen van, hiszen már maga a logisztika, a külföldi versenyekre történő eljutás is súlyos összegeket emészt fel.
 
Ezért is örömteli, ami Horváth Lajos és csapata, a Laller Racing Dakar Team körül zajlik. Míg az elmúlt héten sokak számára a pihenés volt fókuszban, addig Laller feszített tempóban dolgozott. A munka komoly eredménnyel járt, és a csapat hosszútávú jövőjére is kihatással van:
 
„Mióta a Dakarról hazajöttem és nekiláttunk a team bővítésének, egymást érik a szponzori tárgyalások. A célunk, hogy a bennünket az eddigiek során már kiemelten támogató cégekkel a csapatbővítést illetően is komoly alapokat fektessünk le.
Miután a stratégiai együttműködéseket tető alá hoztuk, természetesen igyekezni fogunk további szponzorokat is megnyerni az ügyünknek. Noha ez összetett és korántsem egyszerű feladat, mi nagyon szerencsésnek vallhatjuk magunkat, ugyanis a múlt héten szerződést hosszabbítottunk legfontosabb partnerünkkel, a COPYGURU Kft-vel.
 
 
Egyetlen kérésként azt fogalmazták meg felénk a cégvezetők, hogy a csapatambíciók mellett én se adjam fel a Dakaros álmaimat. Rendkívül boldog és büszke vagyok arra, hogy egy ekkora, a saját szegmensében toronymagasan piacvezető vállalat ismét bizalmat szavazott nekünk.” - mondta Horváth Lajos.
 
A nívós kft ügyvezetői elégedettek az eddigi tapasztalatokkal, így nem is volt kérdéses, hogy újabb részt vállalnak a gárda céljainak megvalósításában. Ami Horváth Lajost ismerve nem lesz kis dobás:
„A projektről már korábban is esett szó, ez a 2020-as Dakar Rali, ahová a saját csapatunkkal és önálló szervízháttérrel szeretnénk eljutni. Ezenkívül döntő fontosságú lesz a tapasztalatszerzés és megfelelő felkészülés a srácoknak, valamint természetesen nekem is!
 
 
Az alábbi friss videóinterjúban részletes beszámoló látható-hallható a tervekről:
 
Igyekszünk minél több rangos nemzetközi versenyen elindulni, közte olyan sivatagi helyszíneken, melyek beleszámítanak a Dakar kvalifikációba.” - összegzett jókedvűen Laller, aki tehát mégsem mond le a Dakaros álmairól.
 
 
Írta: Tóth Krisztián Márk
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.