A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 16., kedd
Hírek

Zólyomi Andrea | 2017.12.11, 11:07:00 | Utolsó módosítás: 2017.12.11, 11:07:00

Cimkék:

Október végén befejeződött a Romanian Superbike Championship is, a záró rijekai futammal. A Carcover Racing Team versenyzői szépen zárták a szezont, hiszen három első hellyel és egy negyedikkel gazdagodott a csapat az év végi értékelésben. A megérdemelt díjakat elmúlt hétvégén a Kolozsváron megrendezett díjátadón vehették át a versenyzők.
 
A ROSBK Rookie 600-as kategóriájában Cristian Ghitea (Carcover Racing Team) vehette át a bajnoki címért járó plakettet Ali Efe Yegin második helyezett és Septimiu Popa harmadik helyezett előtt.
 
A ROSBK Supersport 600-as kategóriában Silvio Muzzalupo (Carcover Racing Team), Aron Romocea és Pap Béla előtt ugyancsak a Carcover Racing Team versenyzője, Chrobák János kapta a Bajnoki Címért járó elegáns emlék díjat.
 
 
A ROSBK Superbike géposztályban pedig Barda Gal és Alex Szekely előtt Vígh György (Carcover Racing Team) vehette át az elismerő díjat.
 
A szerencse a díjátadón is a csapat mellé szegődött, hiszen a csapat és egyben a rendezvény támogatója is a Thermal Technology, három gumimelegítőt kívülről melegen tartó köpenyt ajánlott fel kisorsolásra a rendezőnek. A kategóriák első öt helyezettjei között, véletlenszerű sorsolással lettek kisorsolva, aminek eredménye, hogy Vígh György, Cristian Ghitea és Silvio Muzzalupo lettek a sorsolás nyertesei.
 
A csapat már javában megkezdte a következő év hátterének építését, hogy legalább ilyen színvonalasan tudják végig csinálni a következő szezont, mint az ideit.
 
Míg a Carcover Racing Team Chrobák Janival Kolozsváron ünnepelte a csapat sikereit, Szlovákiában megrendezésre került a Bajnokok Díjátadója. A szlovák, cseh és magyar együttműködés záró ünnepsége ez már több éve, amikor több kategóriában és szakágban a bajnokok teljesítményét ismerik el. Erre a rendezvényre idei évben a Chrobák Team-ből, a 8 éves Vincze Martin kapott meghívást, hiszen kategóriájának, a MiniGP Stock géposztálynak a Bajnoka lett 2017-ben.
 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.