A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2017.10.18, 09:21:00 | Utolsó módosítás: 2017.10.18, 09:21:00

Cimkék:

Kecskeméti Márk Supermoto magyar bajnok – aki nem csak hazánkban, hanem országhatáron túl is állt már a dobogó tetején, hiszen az osztrák és szlovák mezőnyben is az aktuális szezon legjobbja lett  – idén nem tudott az OB-n versenyezni egy sérülés miatt, de a 2018-as szezonra már elkezdte a felkészülést.
 
 „Jövőre már nem a Tomracing színeiben indulok, mert nem egyeztek az elképzeléseink a csapattal és nem kaptam meg azokat a támogatásokat, amiket vártam és ígértek”– nyilatkozta a bajnok.
 
 
Idén szeptember nyitóhétvégéjén, az Euroringen ült elsőnek motorra, ahol egy 2007-es géppel is a jelenlegi mezőnyből kimagaslóan motorozott a második helyen Ádám Misit üldözve. Ám a harmadik körben feladni kényszerült a versenyt, mivel ideiglenes motorjában a szelephimba eltörött. A következő megmérettetésre október 15-én Visontán, az évadzáró Super Monkey Day-en került sor, ahol szintén a sajátjánál gyengébb motorral rótta a köröket. A délelőtti edzésen is már a 2. helyen végzett Ónodi Beni mögött, majd a délutáni első futamon az utolsó előtti helyről indulva 2 kör után megszerezte a vezetést, amit a leintés pillanatáig tartott. Márk így reményekkel teli várja a következő esztendőt:
 
 „Ahol egyszer sas voltál, oda ne menj vissza verébnek!- szokták mondani, én pedig nagyon is komolyan veszem, hogy ezért  a dobogó legfelső foka ismét a cél. Újra gondolkodom a külföldi versenyzésben is, ez hamarosan kiderül, illetve pár héten belül elkészül a saját motorom is.  Ezúton szeretném megköszönni a szponzoraimnak, hogy hisznek bennem, a támogatásukat megpróbálom azzal meghálálni, hogy nekem intik le elsőnek azt a bizonyos kockás zászlót.”
 
 
Az évadzáró után a srácok megpihennek, majd év elején indul az olasz edzőtábor, hogy 2018-ban elsőként Máriapócson ismét megmutassák mitől is olyan izgalmas a supermoto szakág! Érdemes lesz ellátogatni a RabócsiRingre! 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.