A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 26., péntek
Hírek

Kovács Tibor | 2017.09.18, 18:05:00 | Utolsó módosítás: 2017.09.18, 18:05:00

Cimkék:

                Szeptember 23-án újra verseny Debrecenben

 Az augusztus 20-i Debrecenben megrendezett Debrecen Város Nagydíja salakmotor versenyt követően ismét a cívis városban bőgnek fel a motorok szeptember 23-án 14 órai kezdettel. Ezúttal folytatódik a három viadalra kiírt Magyar Nemzetközi Csapatbajnokság a 2. fordulóval.A résztvevő csapatok: az 1.fordulóban (Nagyhalászban) az élen végzett Nagyhalász Motorsportért Sportegyesület,a 2.forduló rendezője,a Debrecen Speedway SE,a Speedway Club Gyula és az Arénamoto Hungary Vasadról.A kluboknak szerdán délig van idejük leadni a teljes csapatnévsort,de az már kiszivárgott,hogy a nagyhalásziak külföldi versnyzőkkel képviseltetik magukat,a debrecenieknél két magyar és két külföldi/Tabaka József,Benkő Roland,Facundo Albin és egy ukrán pilóta/,a gyulaiaknál három magyar és egy külföldi/Magosi Norbert,Kovács Roland,Fazekas Denisz,Milen Manev/,míg a vasadiaknál négy hazai vaspapucsos veszi fel a küzdelmet.

Csak emlékeztetőül,a színvonalas nagyhalászi versenyt a helyi erők nyerték meg, köszönhetően az egységes,egyaránt tízpontos szereplésnek./Kobrin,Melnychuk,Trofimov,Manev igazságosan megosztoztak a 40 ponton,s ezért végül elnyerték a 4 bajnoki pontot,amivel vezetnek.
Hiába motorozott össze a debreceni Tabaka József egymaga 21 pontot,társai összesen 15 pontra voltak képesek,ezért meg kellett elégedniük a 2.helyért járó 3 ponttal.
A gyulaiaknál két versenyző vitte a prímet, Magosi és Kovács -14 ,ill. 12 pont-,a többiek azonban csak a 3. helyhez elegendő pontokat kapartak össze(igaz, a második helyen végző debreceniek 36 pontja felvetheti a szerencsefaktor fogalmát a 3.pozíciót érő 35-tel szemben).
A vasadiaknál kevésnek bizonyult a cseh Ondrej Smetana 9 pontja,mert a többiek mindössze hetet termeltek.Ők tehát jelenleg 1 ponttal állnak a mezőny végén.

Innen indul a szombati megméretés,ahová a 14 éven aluliak ingyen mehetnek be,a felnőtteknek 3000Ft-ba kerül a belépő(az év utolsó debreceni salak eseményére).

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.