A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2017.08.08, 09:27:00 | Utolsó módosítás: 2017.08.08, 09:27:00

Cimkék:

Ezen a hétvégén a Magyar Kupa 4. fordulója került megrendezésre, az SSP Hungary by Pedercini Team versenyzője Sebestyén Peti tíz év után újra a Hungaroring aszfaltján versenyzett hazai közönség előtt. A Superbike Világbajnokság Supersport kategóriájának európai futamain induló versenyző a szezonja felénél tart. A másfél hónapos nyári “pihenője" alatt vett részt ezen a versenyen, ami kiegyensúlyozott és magabiztos győzelmet hozott számára.

“Boldog és büszke vagyok a csapatra. Az elmúlt hónapok munkái - hogy összeszokott és jól működő rendszert hozzunk létre, mostanra összeállt. A mostani verseny egy nagyon hasznos teszt és edzés volt a csapatnak éles felkészülésben az elkövetkezendő 4 világbajnoki futamunkra. Nagyon köszönjük a magyar szervezést és gratulálunk minden résztvevőnek.” - nyilatkozta a verseny után a csapat managere Várnai Andrea.
 

Az SSP Hungary by Pedercini Team felkészült csapatként vág neki a szezon utolsó 4 versenyének. Sebestyén Peti augusztus 20-ai hétvégén Németországban mutathatja meg tehetségét nemzetközi porondon. Ahol a most Hungaroringen bemutatkozott új festéssel, kiegészült csapattagokkal és egy kiegyensúlyozott versenyzés és pontszerzés a cél.

“Nagyon élveztem a hétvégi versenyt, jó érzés volt itthon lenni. Remek hangulat volt a közönség szuper volt. Gratulálok a többieknek, igazán nagy harcok voltak. Nekem remek edző verseny volt, nekik remélem hasznos küzdelem. Sok sikert kívánok mindenkinek a Magyar bajnokságban, én pedig Németországban kimotorozom magamból a legjobbat, ezzel a csapattal, ami a csapatfőnökünk, Andrea összerakott bízom benne, hogy sikeresek leszünk és céljainkat elérjük.” - tette hozzá Sebestyén Peti a hétvégéhez boldogan, amihez minden joga meg is volt, hiszen a dobogó legfelső fokán állt. Amire szüksége is volt a csapatnak, hogy bizalmat, erőt és kitartást merítsenek. A világbajnokságban egy igen kiélezett erős mezőny alakult ki, ahol mindennek a legtökéletesebbnek kell lennie a siker érdekében.

Sebestyén Peti Superbike Világbajnokság Supersport kategóriájának európai futamainak közvetítője a SpílerTV.

Fotocredit: Sport&Events Management
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.