A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2016.08.04, 09:56:00 | Utolsó módosítás: 2016.08.04, 10:00:00

Cimkék:

A kispályás bajnokság soron következő fordulójának a Kakucs Ring adott otthont. A Chrobák Team folyamatosan bővülő létszámmal jelenik meg a versenyeken, ami ezen a hétvégén négy kategóriában hét versenyzőt jelentett. Az embert próbáló melegben minden versenyző kitett magért és kihozta magából a legjobbat.

A PW50 kategóriában négyen képviselték a csapatot. Kecskés Bence rutinját kihasználva, mindkét futamon a második helyet szerezte meg.
 
Az éppen 7. életévét betöltött Vincze Martin mindkét futamban harmadik helyezést ért el.
Várkonyi Tamás a negyedik helyért küzdött, amiről két tized másodperccel maradt le, így az ötödik helyen végzett.
Az első futamon a rajtot követően az első kanyarban elesett Sándor Vencel, de visszaállt és befejezte a versenyt. A két futam végére összesítve hatodik helyen végzett.
 
A PW Special kategóriában a Chrobák Team először indított versenyzőt Nagy Attila személyében, aki az idei szezonban először állhatott rajhoz. Sajnos az első futam igen szerencsétlenül sikerült számára, technikai okok miatt a második pozícióból ki kellett állnia. A második futamon, harmadik helyen ért célba, így az összesítésben negyedik helyet szerezte meg.
 
A MiniGP kategóriában a csapatot Farkas Kevin képviseli, aki mindkét futamon, a harmadik helyen ért célba.
 
Kecskés Bence MiniGP kategóriában is kipróbálhatta magát, ami igen sikeresnek bizonyult számára, hiszen a dobogó legfelső fokára állhatott két futamgyőzelme után.
 
A SSP300 rajtrácsán gyarapodott a létszám, nyolcan indultak. Győr Bálint határozott, folyamatosan gyorsuló motorozásával az ötödik helyet szerezte meg.
 
„Chrobák János: Büszke vagyok a versenyzőimre, mindenki nagyon jól teljesített a hétvége folyamán. Bízom benne, hogy a következő dunaszerdahelyi versenyen, ismét hasonló teljesítményt tudunk nyújtani. Addig is folyamatosan edzünk és készülünk az ötödik verseny hétvégére. Nagy öröm számomra, hogy a gyerekek és szüleik megbíznak bennem és közös erővel versenyről versenyre fejlődni tudunk.”
 
 
 
Chrobák Team
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.