A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2016.05.27, 09:37:00 | Utolsó módosítás: 2016.05.27, 09:37:00

Cimkék:

A hétvégén folytatódnak az EJC bajnokságának küzdelmei, a H-MOTO Team Bódis Richárddal
a soraiban igyekszik tovább folytatni jó szereplését. Az csapat másik pilótájának, Kis Viktóriának pihenőt szavazott meg a szakvezetés.
 
Bódis Richárd számára a doningtoni aszfaltcsík még az ismeretlen kategóriát jelenti, ennek ellenére a
fiatal motoros nem megy feltartott kézzel Angliába:
 
„Nagy várokozással, és talán mondhatom, hogy felkészülten tekintek az angliai forduló elé. Hosszú idő telt el a legutóbbi verseny óta, ám nem tétlenkedtem a „kényszerpihenő” alatt sem. Mivel a doningtoni pályát nem ismerem, sok-sok belsőkamerás felvételt elemeztem, és serényen jegyzeteltem azokat a helyeket, amikre igazán figyelnem kell, ahol talán lehet egy kis pluszt kinyerni. Mentálisan így sokat edzettem magam, de úgy érzem fizikálisan is sikerült rápihennem az előttünk álló hétvégére. Régóta nem ültem az EJC-s Hondán, de nem panaszkodom, hiszen nagyon sokat tudtam edzeni 125 cc-s géppel, ami igazi segítség. Az eredményt illetően óvatosan nyilatkoznék, az első tíz a célom, de természetesen vannak titkos vágyaim is a teljesítményemmel kapcsolatban.”
 
 
A csapat eddig szintén az EJC sorozatban versenyző pilótájával, Kis Viktóriával kapcsolatos eseményről
Kelemenné Szilágyi Noémi nyilatkozott:
 
„Csapatunk vezetősége azt a döntést hozta, hogy Wicca nem folytatja tovább a versenyzést az EJC-ben.
Döntésünk mögött sem személyes, sem anyagi ok nem áll, pusztán arról van szó, hogy segítünk ezzel
Wiccának "visszatalálni" régi önmagához. Vannak olyan sportolói életszituációk, amikor azzal tudjuk a versenyzőt motiválni, ha adunk neki egy lehetőséget arra, hogy újból felépítse fejben és lélekben is az elszánt, komfortzónát átlépni tudó versenyzőt. Technikai sportban, amikor az életét kockáztatva versenyez, nincs lehetőség nem összeszedettnek lenni. Mélypontok kellenek, különben nem lennének magaslatok!
Wicca továbbra is marad a H-MOTO team tagja, számítunk rá más versenyeken és megjelenéseken, ahol képviseli csapatunkat.” - zárta közleményét Kis Viktória „Wicca” menedzsere.
 
Természetesen a csapatfőnök, Kelemen Krisztián is elmondta véleményét az üggyel, valamint a hétvégével
kapcsolatosan:
„Nem könnyű a csapatvezetők élete, de néha meg kell hozni bizonyos döntéseket, melyek csak hosszú távon nyernek megerősítést. Wicca továbbra is élvezi a maximális bizalmunkat, de a motorsportban mindennek a helyén kell lennie a jó teljesítményhez. A doningtoni forduló izgalmasnak ígérkezik, hiszen változatos időjárást ígérnek a hétvégére. Ricsin nincs nyomás, de az ismeretlen pálya ellenére nagyon vágyik a jó szereplésre. Pozitív töltettel utazunk Angliába, hiszen a hétvégét együtt töltötte a teljes H-MOTO Team egy remek csapatépítő tréning keretében. Jó érzés, mikor tudod, hogy van egy CSAPATOD – így, csupa nagybetűvel! Az eredményt illetően nagyon elégedett lennék egy top 10-es helyezéssel, fontos volna minél több pontot szereznünk a misanoi hétvége előtt.”
 
Kiadja: H-MOTO Team és Publicity Aim Kft
Szerző: Tóth Krisztián Márk
Képek: WSBK és Wácláv Duska
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.