A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 16., kedd
Hírek

Remek eredmények a Magyaroktól!

Hadobás Ádám | 2016.04.25, 12:12:00 | Utolsó módosítás: 2016.04.25, 13:02:00

Cimkék:

 

 

Remek eredményekről számolhatunk be a hétvégi Buzetben megrendezésre kerülő Alpok Adria bajnokság 2. fordulójáról. Népes magyar tábor érkezett az Isztriai félszigetre hogy felvegyék a késztyűt  a bajnoki pontokért. A honiak közül Holló Bence, Miksi Péter, Tóth Barnabás, Ábrahám Márk alkotta magyar csapat mellett Kubik Richárd, Molnár Krisztián, Nádor Tamás és Olár Tibor képviselte hazánkat. A Veterán kategóriába elsöprő magyar siker született, Miksi Péter mindkétszer a dobogó tetejére állhatott, a visszatérő Olár Tibor pedig szombaton végzett a 2. helyen. E1-ben Nádor Tamás indult de sajnos mindkét nap műszaki hiba miatt kiesett. Holló Bence a rendkívül erős E2-es kategóriában a leggyorsabb magyarként végzett a 4. helyen. Molnár Krisztián a szombati kiesést követően vasárnap sikeresen abszolválta a kőkemény eső áztatta pályát. A 2015-ös magyar bajnok Bohuslav Radek a 2.helyen végzett. E3-ban szombaton Tóth Barna 6. Ábrahám Márk 9. Kubik Richárd 10. Vasárnapra mindenki javított a helyezésén Barna 5. Márk 6. Ricsi 9. pozícióban zárták a versenyt. Az Alpok Adria csapatbajnokságban szombaton az osztrákok mögött a 2. helyen végzett a csapat, vasárnapra viszont sikerült az ellenfeleket megelőzve a csoport élén végezni.

 

Gratulálunk minden indulónak hogy ésőben sárban végig küzdőttek az iszonyatosan nehéz pályán. A helyezetteknek pedig jár a taps!

 

Részletes információk és a bajnokság állása az EREDMÉNYEK menüpont alatt.

 

A bajnokság június 11-12-én folytatódik Parádfürdőn!

 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.