A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2015.08.10, 13:03:00 | Utolsó módosítás: 2015.08.10, 20:04:00

Cimkék:

 

Előre is elnézést kérünk Kedves olvasóinktól, a mai napon történt fájdalmas haláleset kapcsán ezúttal csak a legszűkebb közlésre szorítkozunk az Alpok Adria / Imrc mai futamaival kapcsolatosan.
 
Négy futam zökkenőmentes lebonyolítása után szörnyű tragédia, halálos versenybaleset történt a Hungaroringen, aminek hozadékaként természetesen törlődtek az aznapi hátralévő programok és futamok egyaránt.
 
A vasárnap első versenyén, a moto 3 kategóriában pallérozódó Laczkó Máté ezúttal sem tudta győzelemre váltani hatalmas időbeni előnyét, és nem csak ebben az értelemben nem ért célt: kiesett a fiatal magyar fiú. 
 
 
superstock 600-ban szenzációs küzdelemben dőlt el az arany sorsa: Juhász Dávid egyetlen tized előnyét megőrizve Györfi Alen előtt ért célba... Somosi Alexander az előkelő nyolcadik helyen zárt. Imrc viszonylatában az első két versenyző kiléte változatlan, Alexander a 4., a Sabau Adrián és Lóránd Tamás Antal az 5 és 6. helyeken zártak.
 
 
supersport/Moto 2-öt illetően helyreállt a világ rendje, Chrobák János a gyengébben sikerült kvali után is nyerni tudott, maga mögé utasítva legfőbb ellenlábasát, Németh Balázst - az Imrc értékelésében is. A széria harmadik magyarja összetett 16. és Imrc 9. helyen zárta a futamot.
 
 
A supersport 1000, amely a sajnálatos események miatt egyben a nap záró futam is lett végül, Fenyvesi Gábor jól szerepelt, Imrc-ben a negyedik helyet elhozva.
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.