A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 25., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2015.08.10, 10:02:00 | Utolsó módosítás: 2015.08.10, 10:02:00

Cimkék:

Hőség, benzingőz, bukások és nagy győzelmek... Erről maradt le, aki az "unortodox" időjárást okolva nem látogatott ki szombaton a Hungaroringre. De ma még mindez pótolható, keljetek korán és útra bátran, remek versenyek szem és fül tanui lehettek!
 
A délelőtti időmérők után, a rövid ebédszünet végeztével a fiúk gyorsan egymásnak is estek, a moto 3 kategóriában érdekelt Laczkó Máté ezúttal nem volt olyan domináns, mint a kvalifikáció során. A harmadik helyet szedte össze a Mami Se versenyzője, amivel gyaníthatóan nem igazán volt elégedett...
 
superstock 600 kategória igazi eszeveszett küzdelmet hozott, ahol Juhász Dávid és Györfi Alen óriási "mit nekünk a meleg" versenyzése parádésra sikerült, és végül Dávid sikerével végződött. Alen sem panaszkodhat, hiszen bőven megvolt benne a potenciál a győzelemhez, amit bizonyított a versenyben futott leggyorsabb köre is! 
 
Őket Somosi Alexander követte az Alpok Adria értékelésben, 12.-ént. Az Imrc cup-ban szintén a Dávid Alen kettős vitte a prímet, Alexander a negyedik lett, míg a Tomracing két nevezett pilótája Sabau Adrián és Lóránd Tamás Antal sorban az ötödik és hatodik helyen zártak.
 
Supersport 600-ban sem engedtek a dupla magyarból a fiúk, "rendesen odavertek" a mezőnynek... Chrobák János és Németh Balázs nem sok esélyt hagyott a szépszámú nemzetközi ellenlábasnak, első második hellyel mutattak irányt. A harmadik hazai versenyző, Végh Noé ezúttal nem ért célba.
 
Supersport 1000-ben már nem alakultak ilyen szépen és szerencsésen a dolgok. Fenyvesi Gábor és Kis Viktória is kiesett, utóbbit bukásának utóéletével, medence zúzodással a Honvéd korházban ápolják, egy napig megfigyelik. Innen is jobbulást kívánunk a népszerű és kedves lánynak, Wiccának!
 
superbike kiírásban ezúttal Bezzegh István "Tyű-n" kívül másik két fiunk is feltűnt, de ők a "csak" az Imrc cup-ban voltak érdekeltek. Míg István az összes induló között az előkelő tizenharmadik helyet, Imrc-ben pedig ezüstöt szerzett, Bucsi Róbert Imrc negyedik teljesítménye megsüvegelendő. Vígh György feladni kényszerült versenyét.
 
Írta: Tóth Krisztián Márk
Képek: Háfra Zsolt
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.