A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2015.08.07, 11:14:00 | Utolsó módosítás: 2015.08.10, 20:05:00

Cimkék:

Egyedüli szamurájként, magyarként küzd és állja a sarat az Alpok Adria superbike mezőnyében Bezzegh István, akit az előző forduló történéseiről, valamint a hungaroringi hétvége esélyeiről kérdeztünk.
 
Kedves István. Több mint nehézkes volt a superbike kategória versenyeinek lebonyolítása a csehországi Mostban, nagyon gyakori visszatérő vendég volt a piros zászló. Szelídebb motorosokra van kilátás a hétvégi, hazai futamon?
Bezzegh István, Superbike Race Team:
A mosti pálya karakterisztikájából adódóan mindez várható volt, az ottani első sikán veszélyesen szokott festeni. Bajos, amikor negyvenfős mezőny próbál helyezkedni olyan ponton, ahol maximum ketten férnek el egymás mellett… De visszatérve a kérdésre, ezúttal nyugodtabb futam elé nézünk.
 
Legutóbb a középmezőnyben sikerült végezned. Mit vársz a Hungaroringen?
Hát, szeretnék az alsó középmezőnyből a felsőbe kerülni, tíz tizenöt pozíciót előrelépve javítani a legutóbbi helyezésemhez képest.
 
Több versenyzőtársadnál is érdeklődtünk már, de a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk – miként készülsz a várható embertelen hőségre?
Nincs különösebb titok, igyekszem majd minél többet hűteni magam a gépet és embert egyformán megviselő forróságban. A Hungaroring fekvésénél fogva rendelkezik egy különleges mikroklímával, amely nem először tréfál meg minket, és vélhetően nem is utoljára…
 
 
Írta: Tóth Krisztián Márk
Képek: Háfra Zsolt
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.