A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2015.08.07, 11:12:00 | Utolsó módosítás: 2015.08.10, 20:05:00

Cimkék:

Németh Balázs a Triumph Budapest színeiben hosszú idő után ismét Alpok Adria futamon áll rajthoz, a csütörtöki edzésnap végeztével kaptuk „vonalvégre” a fiatal, ám annál rutinosabb versenyzőt!
 
Balázs, az új csapatoddal a hétvégi futam után lesz folytatás, vagy csak egyszeri alkalomról beszélhetünk?
Már mentem a csapattal a Pannónia Ringen és egy versenyen Rijekában is. Egy forduló van még vissza a bajnokságból a hétvégin kívül, de a továbbiakról még nem született megállapodás. Egyelőre erről a futamról van szó az Alpok Adria keretein belül, supersport 600 kategóriában, meglátjuk, mit hoz a jövő.
 
Milyenek az esélyek, mit gondolsz?
Az Alpok Adria egy színes, erős nemzetközi bajnokság. Még nem néztem át tüzetesebben a nevezési listát, de így látatlanban azt mondom, szeretnék jó helyezésekért, pódiumért harcba szállni.
Sokakkal együtt te is említetted az extrém meleget… Versenyeztem külföldön, ahol jó néhány hasonló, nehéz és forró hétvégét teljesítettem. Úgy gondolom, erre nem lehet igazán felkészülni, „egyszerűen” el kell viselni, és ez a tézis mindenkire egyformán igaz.
 
Köszönjük szépen Balázs, a Rallyfanatic Világ Online nevében sok sikert, kitartást kívánunk!
 
Írta: Tóth Krisztián Márk
Fotó: Németh Balázs
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.