A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 18., csütörtök
Hírek

Ma magyar értékelésben is lesz végeredmény

Zólyomi Andrea | 2015.07.19, 14:17:00 | Utolsó módosítás: 2015.07.19, 14:17:00

Cimkék:

Az időmérő edzések lezajlottak, ahol a tegnapi naphoz hasonlóan jól teljesítenek fiaink.
 
Superstock kategóriában ezúttal Juhász Dávid bizonyult a leggyorsabbnak, de nem sokkal maradt el tőle Györfi Alen sem, aki a harmadik pozícióba lőtte magát. Dávid elmondása alapján még maradt benne, a blokk hibája miatt 10 lóerő mínusszal kell számolni. Ennek ellenére a versenyen top 3-ba várja magát. Csányi Gergő újfent a lista alján foglal helyet, de a számára fontos Imrc 600 kupában esélyesnek érzi a pódium valamely fokát.
 
Supersport 600-ban Chrobák János lemásolta a tegnapi teljesítményét, a második helyről fogja megkezdeni a délutáni futamot. János kérdésünkre elárulta,hogy elégedett az edzés eredménnyel a minimális lemaradás nem szegi a kedvét,ma is győzelemre tör,nem éri be kevesebbel.
A superbike vonal egyetlen magyarja, Bezzegh István a 32. helyre kvalifikált a 43 induló közül. A tegnapi balesetekkel tarkított verseny után vélhetően nyugodtabb körülmények és tiszta futam az elvárás.
 
A magyar érdekeltség legfiatalabb tagjának,Kovács Bálintnak eddig nem túl kedvezően alakult a hétvége, baleset, időbeni csúszások hátráltatták a versenyzését. A sokat halasztgatott éles edzés végeztével adódhatnak további problémák, hiszen megérkezni látszik az egész hétvégére jósolt eső. Ennek ellenére a fiatal srác a mai napon jobban érezte a motort, ha nem tartják fel, kerül forgalomba, lehetett volna ideje jobb is – mesélte érdeklődésünkre. Így is szép a 6.hely!
 
Írta: Tóth Krisztián Márk
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.