A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2015.07.19, 14:16:00 | Utolsó módosítás: 2015.07.19, 14:16:00

Cimkék:

Esőisten eddig kegyes volt a mosti versenyhétvégéhez, ám az időjárás helyett ezúttal a nagyobb problémát a balesetek miatt felborult időrend okozta.

 

Mindennek ellenére nem maradtak el a magyar sikerek.
 
Györfi Alen kérdésünkre elmondta, hogy Alpok Adria összetettben második, Imrc-ben első helyezése ellenére sem elégedett."Műszaki probléma hátráltatta a versenyzésem, nem jött meg az erő. Többet vártam, mert ha a gyengélkedő motorommal is versenyképes tudtam lenni, meg lehetett volna az összetett győzelem!"
 
Csányi Gergő jobb időmérőben reménykedett, de a futamon kihozta magából a maximumot, és Imrc értékelésben a dobogóra állt:"A sérült hűtőm ellenére két másodperccel voltam gyorsabb tavalyi önmagamnál. A rajtot sikerült jól elkapni, de az említett hiba miatt már nem tudtam lényegesen javítani a pozíciómon. Vérmesebb reményekkel várjuk a holnapi folytatást!"
 
Juhász Dávid a kimaradt időmérő miatt az utolsó helyről indulva és hatalmas rajtot, óriási hajrát levágva dobogóra küzdötte magát, Alpok Adria 3., Imrc 2.helyezéseket kimotorozva.
 
A supersport kategóriában Chrobák János jött, látott és győzött! A remek versenyzést bemutató pilóta szolgáltatta a nap magyar fénypontját, a piros zászlós futamon, összetett győzelme mellé a verseny leggyorsabb körét is megfutotta.
 
A superbike mezőny rendkívül kemény napon van túl, a számos balesetet hozó verseny négyszer rajtolt el,mire eredményt tudtak hirdetni. Az egyetlen magyar induló Bezzegh István teljesítette a versenytávot, AA-ban a 21., Imrc-én belül pedig 7.helyre volt elegendő.
Ezeknek az időbeni csúszásoknak is betudható, hogy a fiatal Kovács Bálint kategóriájának mára tervezett kvalifikációját előbb eltolták, majd kisvártatva törölték...
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.