A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 18., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2015.05.11, 09:34:00 | Utolsó módosítás: 2015.05.11, 09:34:00

Cimkék:

A szezon első négy futama során rengeteg technikai gonddal kellett küzdenie a csapatnak, de Imolában végre valamit visszaadott a sors a rengeteg erőfeszítésből. Már az első futamon benne volt a levegőben a dupla pontszerzés lehetősége és a csapat ezen felszívva magát az utolsó cseppet is kipréselte a BMW motorokból.

 

 

A töménytelen fejlesztés, beállítások optimalizálása, új alkatrészek végre gyümölcsöző hétvégét hozott a csapat számára, ugyanis a második futamon A BMW RACING TEAM TÓTH BEÁLLÍTOTTA VALAHA VOLT LEGJOBB EREDMÉNYÉT A SUPERBIKE VILÁGBAJNOKSÁGON! Tavaly Magny-Coursban horrorisztikus, esős körülmények között végzett Rizmayer Gábor és Ifj. Tóth Imre a 12. és 13. helyeken, de most szárazon is megmutatta a csapat, hogy képes eredményt elérni.
 
Ifj. Tóth Imre második futam utáni nyilatkozata:
„Fantasztikus versenyünk volt, a verseny elején lépést tudtunk tartani a mezőnnyel. Bár a versenytempónkon még bőven van mit javítani, reméljük Angliában még gyorsabbak lehetünk majd. Hatalmasat csatáztam Rizivel a 12. helyért, de tisztán és vigyázva egymásra behoztuk a motort, a legjobb egyéni eredményemmel. Borzalmasan boldog vagyok, mert Superbike karrierem során először mindkét futamon pontot tudtam szerezni.”
Helyezés: 12. Leggyorsabb kör: 1.53,021
 
Rizmayer Gábor második futam utáni nyilatkozata:
Szép lassan kezd összeáll majd az a csomag amit erre a futamra már el tudtunk hozni. Fenomenális érzés a csapattal dupla pontszerzéssel zárni egy versenyhétvégét. Van még min dolgoznunk és fejlesztenünk, de érzem, hogy jó az irány. Ránk fért már egy adag szerencse is, mert igencsak ránk járt a rúd a szezonnyitó óta.
Helyezés: 13. Leggyorsabb kör: 1.53,195
 
 
Racing Team Toth
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.