A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.06.15, 09:48:00 | Utolsó módosítás: 2018.06.15, 09:48:00

Cimkék:

Kecskés Bence pénteken megérkezett Olaszországba, a következő verseny helyszínére, a Riccardo Paletti nevét viselő versenypályára Varanoba.
 
 
Az iskolának vége, a nyári szünet jövő héten kirobban, a versenyszezon a közepéhez érkezett. A harmadik CIV junior versenyt rendezik a hétvégén, Bence 28 ponttal a 10. helyen áll a bajnokságban. Az időjárás előrejelzés kellemes motorosbarát időt jósol, így reményeik szerint jól tud teljesíteni a két napos rendezvényen. Szombaton edzés és eligazítások, vasárnap pedig 2 időmérő és két verseny várja a fiatal motorost.
 
 
„Nagyon várom a hétvégét, egybeesik az iskolaév végével, így igazán jó kedvem van. A pályát ismerem, tavaly már versenyeztem rajta, akkor negyedik helyen zártam a futamot. Most teljes pályán megyünk, sok egyenes lesz. Az eddigi felkészülésemmel elégedett vagyok, sokat edzettem, az állóképességem megtartottuk, a motorozáson kívül a speciális edzéssorozattal is újra igyekeztem a legjobb formába kerülni a verseny idejére. Tényleg nagyon várom a versenyt, mert a motorozásban sok minden mellett a szerencse is sokat számít, és mivel ez a pálya az egyik tavalyi kedvencem így remélem az edzés és egy kis szerencse dobogóra juttat. Nagyon szeretném már látni a csapattársaim és a csapat többi tagját, Luca Pasini-t, Alessandro Falzone-t és a szerelőket, mindig jó velük együtt lenni, hiányoztak az elmúlt pár hétben.” –mondta el Kecskés Bence.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.