A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.04.09, 14:05:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.09, 14:05:00

Cimkék:

Április 08-án, vasárnap kora délután kezdetét vette a 2018-as évben versenyző pilóták csapatbemutató sajtótájékoztatója Riccione-ban, egy kedves helyi vendéglátóegységben. A remekül szervezett esemény nyílt volt. A sétálóutcán felállított sátor alatti emléktárgyak –Valentino Rossi, Marco Simoncelli és Mattia Pasini első minimotorjai, valamint a hőskorból kiemelt fekete-fehér képek- megállásra és a prezentáció nyomon követésére invitálták a ragyogó napsütésben andalgókat.


A műsorvezető számos hírességet szólaltatott meg, helyi jellegű vonatkozásban és motorsport kötődésű témában. FIM tagok és a Pasini család motorsport szakmában érdekelt képviselői is szóhoz jutottak.
 
 
A csapat alapítóinak, céljainak, és terveinek bemutatása után a pilóták következtek. A mini moto A és B kategóriákat képviselő kisfiúkat –a legidősebb 8 éves volt- követően az idei évben a CIV miniGp kategóriájában induló RMU típusú motorokat megülő idősebb versenyzők kerültek sorra.
Elsőként Bencét szólították közülük, rövid ismertető után párbeszéddel próbálták idei terveiről faggatni. Egyetlen magyarként az új bőrruhájában, saját roll-up-ja előtt a versenyre felöltöztetett motorján foglalhatott helyet. Az egységesen használt csapatszínek és az ez által kialakult stílus rendkívül dinamikus összhatást eredményezett.
 
 
A megjelenni nem tudó versenyzőket is méltatták pár mondatban. A német és svájci állampolgárságú versenyzőkkel a csapat nemzetközileg is sokoldalúvá vált.
 
A fotózások után következő állófogadás a délután hátralévő részében és kora estébe nyúlóan tartott, remek, családias hangulatban az olasz gasztronómia hagyományait követve.
Az első verseny április 22.-én kerül megrendezésre a cervesina-i pályán.
 
 
Kecskés Bence Média
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.