A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 16., kedd
Hírek

Az egykori remek motoros, Kutasi Kelly irányításával készül a 2018-as versenyszezonra a 27 éves paksi motoros

Zólyomi Andrea | 2017.11.17, 10:51:00 | Utolsó módosítás: 2017.11.17, 10:51:00

Cimkék:

A brit Mohai Water MAR Kawasaki csapat paksi motorosa, az idei szezonban a Brit Superbike Bajnokságban is bemutatkozó Gyutai Adrián rövid pihenőt követően elkezdte a felkészülést 2018-ra. Hogy a lehető legjobb formában kezdhesse majd meg a teszteket, a felkészülésében profi szakembert hívott segítségül. A fizikai és mentális felkészítéséért az a Kutasi Kelly felel, aki egyrészt korábban az egyik legjobb női motorversenyzője volt Magyarországnak, másrészt az ország egyik, ha nem a legjobb funkcionális trénere.
 
 
Rövid pihenő és regeneráció után november elején megkezdte felkészülését a következő szezonra a korábbi többszörös magyar, Alpok-Adria és osztrák bajnok, az idén a Brit Superbike Bajnokság Superstock 1000-es kategóriában bemutatkozó Gyutai Adrián. A 220 Volt H-Moto Team versenyzőjének fizikai és mentális felkészülését az a Kutasi Kelly vezeti, aki korábban az egyik legjobb női gyorsasági motorversenyző volt hazánkban, míg mára széles körben ismert és elismert funkcionális trénerré vált. A közös munka már több mint egy hete tart, és a 27 éves paksi motorosnak nem titkolt célja, hogy a legprofibb szakember irányításával tökéletes állapotban legyen, mire kezdetét veszi a 2018-as menetelés.
 
 
"Nagyon örülök, hogy Kutasi Kelly és KELLYS HUNGARY segítségével készülhetek fel a jövő évi szezonra. Rengeteg dologban kell fejlődnöm, és ezek közül az egyik legfontosabb a fizikai kondícióm javítása. Ahhoz, hogy elérjem a céljaimat, igazi profi háttérre és a legprofibb szakemberre van szükségem. Ez most Kellynek köszönhetően minden szempontból a rendelkezésemre áll, és hiszem, hogy a közös munka meghozza a várt eredményeket" – jelentette ki Gyutai Adrián, aki hozzátette: "Köszönet mindenért a támogatóimnak: Paks városának, az MVM Atomerőműnek, a Mohai Ágnes Ásványvíznek, a Losonczi Kft-nek, a Hanolfer Kft-nek, az NCT Kft-nek, a Dunlopnak, az Euromotornak, a Motostarnak, az Opel Gyulainak, a Kellys Hungary-nek, a K-Technek és a brit Pissupnak."
 
 
Kutasi Kelly, aki korábban egy Honda 600 CBR RR-rel versenyzett, saját versenyzői tapasztalatait is beépíti Adrián felkészülésébe. Az erőnléti- és funkcionális edzések szakértőjeként egy olyan szakmai hátteret nyújt a versenyzőnek, melynek eredményeit minden bizonnyal érzékeljük majd a 2018-as szezonban nyújtott teljesítményében is.
 
„November elején elkezdődött Adrián felkészítése a jövő évi motoros versenyszezonra. Az edzések egy állapotfelméréssel kezdődtek, melynek eredményei alapján elkészült az az edzésterv, mely biztosítja Adrián funkcionális, sportág-specifikus felkészülését a versenyekre. Az edzések részeként a fokozott terhelésnek megfelelően megerősítjük a vázizomzatot. Állóképességet növelünk, valamint stabilizáljuk és mobilizáljuk a törzsizmokat” – árulta el Kutasi Kelly
 

 

Fotó: Pole Positions Communications Kft.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.