A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

A 220 Volt H-Moto Team két versenyzője több új beállítást és alkatrészt próbál ki a hazai bajnokság és Magyar Kupa pannoniaringi szezonzáróján

Zólyomi Andrea | 2017.10.09, 10:01:00 | Utolsó módosítás: 2017.10.09, 10:01:00

Cimkék:

 

 

Noha az elmúlt hétvégén lezárták a 2017-es szezont a 220 Volt H-Moto Team motorosai, már most megkezdik a felkészülést a jövő évre. A csapat korábbi Európa-bajnoka, Györfi Alen és a német Suzuki GSX-R Cup sorozatban bemutatkozó Kovács Bálint az október 9-én, a Pannoniaringen megrendezésre kerülő OB és Magyar Kupa utolsó futamán is rajthoz áll.
 
A 220 Volt H-Moto Team korábbi Európa-bajnoka, Györfi Alen sikeres szezont zárt az IDM Supersport kategóriájában, ahol az összetettben végül a hetedik pozícióban zárt a megszerzett 95 pontjával. Ráadásul az év során dobogóra is állhatott, így a tanulóévének nevezett idény valóban eredményesnek nevezhető. Alen azonban nem ül a babérjain, hanem alig egy héttel az IDM szezonzáró futamát követően máris a 2018-as évre készül, így rajthoz áll október 9-én a Pannoniaringen a hatszázasok között, ahol az idei hazai bajnokság és Magyar Kupa utolsó futamát rendezik.
 
 
"Természetesen ezen a versenyen nem az eredmény az elsődleges, hanem az, hogy az év folyamán rengeteg problémát okozó futóművel tovább dolgozzunk, hogy jövőre már ne legyen vele gondunk. Más beállításokat is kipróbálunk, hogy képesek legyünk fejlődni. Persze azt is szeretnénk, ha egy igazi, jó hangulatban és időben rendezett versenyen vegyünk részt, ahol a csapat jelen lévő tagjaival egy kicsit jól érezhetjük magunkat” – jelentette ki Györfi Alen.
 
Csapattársa, Kovács Bálint sem pihen, igaz ő csak szeptemberben kezdhette meg a szereplését az IDM Suzuki GSX-R Cup sorozatában. A fiatal motoros akárcsak Alen – szintén rajthoz áll a Pannoniaringen, hogy tovább gyűjthesse az ezres kategóriában a versenykilométereket.
 
 
„Számomra nagyon fontos, hogy minél többet motorozhassak a Suzukival, így kapóra jött a számomra a magyar bajnokság és kupasorozat utolsó versenye. Mivel az összetett helyezéseibe nem tudok beleszólni, így egyértelműen a gyakorlásé lesz a főszerep. Elsősorban a futóművel dolgozunk majd, de szeretném a minél jobb féktávokat is megtalálni ezen a pályán az ezres motorral. Még rengeteg a tanulnivalóm, és minden alkalmat szeretnék megragadni ahhoz, hogy az ezresek között is eredményes tudjak lenni” –mondta Kovács Bálint.
 
 
Fotó: 220 Volt H-Moto Team
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.