A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2017.01.03, 10:26:00 | Utolsó módosítás: 2017.01.03, 10:26:00

Cimkék:

 

Kedves Olvasó!

Tisztelt Szülők, Edzők, Versenyzők, Tisztségviselők és Te is aki még nem tudod hova tartozol!
 
Az elmúlt években sokat figyeltem, mind a motorsport, mind pedig egyéb sportok utánpótlásnevelését és azok körülményeit.
Sajnos azt tapasztaltam, hogy a motorsportban bár vannak kezdeményezések és akaratok arra, hogy valami történjen, de egyedi sikereket leszámítva, igazi nagy áttörést nem sikerül elérni. Ezen a szemüvegen keresztül és természetesen támogatva a sok jó akarást jutottam arra a gondolatra, hogy valamit tennünk kell. Igen talán ebben rejlik a lényeg a “tennünk”-ben. Ez a többes szám első személy, ahogy emlékszem a magyar órákra. Van az Én, van a Te és van az Ő és ezek mind a hárman nagyon fontosak az élet mindennapjait nézve, de …
 
A motorsport nem tud, csak rajtam, csak rajtad vagy csak rajta múlni vagy úgy megújulni. A garázsokban készülhetnek csodák, reszelgethetünk is néha a sikerért, de ahhoz hogy valami nagyot és maradandót alkossunk, ahhoz mi kellünk. Ez egy teljesen más szint, egy teljesen más akarat és sokszor messze vagyunk attól, hogy megértsük. Pedig nagyon fontos lenne egyszer az életben ezt átgondolni, levetni a saját önös érdekeinket és megmutatni, hogy mi mit tudunk. Ez nem kell hogy az egyéni érdekeket csorbítsa, hanem kellő kompromisszumot igényel. A múlttól várja a tapasztalatot, a jelentől várja a kompromisszumot és a jövőtől az eredményt.
 
Aki úgy érzi ennek a “MI” világunknak a része vagy részese szeretne lenni és egy közös alapokon nyúgvó utánpótlásnevelésben szeretne résztvenni kisebb vagy nagyobb feladatokkal, az jöjjön el ez első nyílt fórumra és kezdjünk el közösen építkezni.
“Utánpótlásnevelés és az Edző” témában nyílt fórumot hirdetek meg az alábbaik szerint:
Helyszín: Sportok Háza 1146 Budapest Istvánmezei út 1-3 (parkolni a Récsei Center környékén lehet)
 
Megnevezés: Kétkeréken a jövőbe
Időpont: 2017. Január 11. (szerda) 17:00

Résztvevők: személyre szóló meghívót senki nem kap, azonban akik január 10-én 12 óráig bejelentkeznek, azoknak tervezünk ülőhelyet biztosítani.

Regisztráció: office@mams.hu, Kuncz Richárd Utánpótlásnevelés és Edzői kollégium vezetőjénél, vagy nálam
 
Fő témák:
- utánpótlás helyzete a motorsportban ( Rövid áttekintés! )
- utánpótlásnevelés szintjei, irányelvei, közeli és távoli céljai ( Ki az utánpótlás? )
- utánpótlás kori sajátosságai ( Mikortól versenyző? Mikor bajnok?)
- utánpótlás egészségügyi kérdései ( Orvosi kérdezz-felelek! )
- edzők és hasonmások ( Ki az edző? Aki nem az, akkor Ő ki? )
- edzőképzés ( Hol? Mikor? Kiből?? )
- utánpótlásnevelés koncepció ( Mikor kezdődik a jövő? )
 
FONTOS:
Edzőképzés indul 2017 január 17-én a MAMI közreműködésével. Érdeklődni lehet Lévay Károlynál (+36 30 919 3639)
 
Sportbaráti Üdvözlettel!
Hermann Henrik
MAMS Elnök
 
u.i.: Kérem ezt a “Meghívót” jutassuk el mindenkihez, akiről tudjuk, hogy ez a téma valamilyen módon rá is tartozik. A segítséget előre is KÖSZÖNÖM!
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.