A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2016.03.29, 15:37:00 | Utolsó módosítás: 2016.03.29, 15:37:00

Cimkék:

Amíg más a húsvét megülésére készülődött, addig a H-MOTO Team versenyzői a szélrózsa több irányába szétszóródva tettek eleget a versenyzéssel kapcsolatos „kötelességeiknek”. Vincze Hanna az utánpótlás dragbike bajnokság nyitófordulóján vett részt, míg Györfi Alen a kecskeméti Malom Centerben népszerűsítette a magyar gyorsasági motorsportot!
 
„Nem túl barátságos időjárás - szemerkélő eső, erős szél és hideg - fogadott bennünket szombaton a kiskunlacházi repülőtéren, a Dragracing kupasorozat évadnyitó versenyén. A pálya száraz maradt, a nagy erejű széllökések azonban nehezítették a dolgokat - ám ettől függetlenül elkezdődhettek a futamok.” - meséli kezdeti élményeit Vincze Hanna.
 
 
„A motorom jól működött, junior kategóriában az első helyre kvalifikáltam magam az időmérőn. A döntők már kicsit kalandosabbra sikeredtek… Az elődöntőben majdnem kiestem, mert elegykerekeztem a rajtot, de aztán összeszedtem a gépem. A döntő futamon viszont már annyira felerősödött a szél, hogy a pálya végén egy hirtelen lökés egyszerűen felborított a motorral együtt, így gyakorlatilag bezuhantam a célba.
 
Volt már néhány esésem, de ehhez hasonló még sohasem. Jól vagyok, hiszen a sisakom és a bőrruhám is állta a próbát, a lényeg pedig a végeredmény: mivel nincs benne a szabályzatban, hogy keréken gurulva kell érkezni, ezért, ha csúszva is, de elsőként haladtam át a célvonalon, így sikerült megszereznem a győzelmet! Nincs megállás, a héten a kecskeméti gokart pályán folytatjuk az edzést az április 24.-i MAMS OB-ra.”
 
Györfi Alen mindenközben Kecskeméten vendégeskedett, a helyi bevásárló és szórakoztatóközpont meghívására motorkiállításon, és prevención vett részt. A H-MOTO Team kiállítói minőségben képviseltette magát, több versenygépét is megcsodálhatta a nagyérdemű, Alent pedig a színpadon faggatták a szervezők a gyorsasági motorosok életéről, mindennapjairól.
 
 
A hamarosan kezdődő bajnoki szereplés előtt jó alkalom adódott arra, hogy a szép számmal ellátogató közönség számára kicsit közelebb hozzák a gyorsasági pályaversenyzés világát a H-MOTO Team pilótájának segítségével. „Jó kezdeményezés ez, hiszen vidám hangulatban, sok ember előtt beszélhettünk arról, amiért nap mint nap vállvetve dolgozunk a csapattal. A motorozás nem csak sport, több annál. Szenvedély és életérzés! Ezúton is szeretném megköszönni ezt a remek lehetőséget a Malom Center munkatársainak!” - zárta a szombati történésekkel kapcsolatos mondandóját Györfi Alen
 
H-Moto Team
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.